Femei + Machiaj

  Un bărbat care neagă că o femeie este mai frumoasă atunci când se machiază și se aranjează, este un ipocrit. Da, ne plac femeile naturale iar în unele cazuri (când exagerează cu machiajul) am prefera mai degrabă să nu fi folosit nici un makeup.

machiaj strident

  Am avut ocazia să însoțesc niște prietene în diferite saloane de înfrumusețare și oricât de frumoase ar fi ele naturale, se observă diferența după o astfel de ședință.
  Puțini bărbați o spun însă cu toții apreciem o manichiură îngrijită, unghii false, dacă sunteți pensate, fardate (însă aici există o limită sensibilă pe care multe dintre domnișoare o depășesc), apreciem o coafură aranjată sau faptul că mergeți la solar. Sunt detalii care ne sar în ochi și pentru care nu v-am trage de mânecă în cazul în care am vedea ceva în neînregulă însă odată ce am observat vom ține minte.

  Și e tare păcat căci am avut ocazia să întâlnesc fete cu adevărat superbe care aveau o manichiură neîngrijită sau care se machiau strident fiind totuși la o vârstă destul de fragedă.

  Și din câte știu eu există machiaj pentru ochi albaștri, machiaj pentru ochi căprui, machiaj pentru… și sunt special create pentru a-ți scoate culoarea ochilor în evidență însă multe domnișoare nu știu asta că altfel nu-mi pot explica cum reușesc să se machieze atât de strident, cu culori total nepotrivite și într-o astfel de manieră încât la vederea lor ai impresia că ești la ZOO la secțiunea păuni.

păun

  Prin urmare, fetelor, noi bărbații apreciem faptul că vă dedicați ore bune din viață pentru a fi mereu frumoase și prezentabile însă după cum o veche vorbă spune „ce e prea mult strică”. Zic să vă uitați de două ori în oglindă după ce v-ați aranjat căci nici unui bărbat care se respectă nu-i plac pipițele machiate și răsmachiate până la limită.
  Iar pentru cealaltă categorie, a fetelor care nu se prea machiază/aranjează, o vizită la salon din când în când nu poate face decât bine.

Sursa imaginilor: 1, 2.

Etichete: , , ,

2 comentarii

  1. Trebuie sa recunosc ca acest articol pe care l-ai postat chiar merita comentat. Azi la emisiunile tv sau chiar in viata reala vedem tot mai multe femei care arata ca la circ pentru ca, se pare, publicul din Romania adora spectacolul de acest gen…creste audienta cu cat este mai wow fata, dar asta ar fi un alt subiect de dezbatere. Pe de alta parte avem femeile care uita ca merita sa isi acorde timp sa se ingrijeasca si sa aiba un aspect placut pentru ele si pentru partenerii lor. Doamnelor, domnisoarelor incercati sa fiti incantatoare fara sa exagerati. Ma bucur sincer ca te numeri printre barbatii care apreciaza o femeie aranjata…felicitari pentru acest articol

    1. În primul rând vreau să-ți mulțumesc că ai comentat, Loredana.

      În ceea ce privește subiectul articolului, sunt de acord că prin expunerea acelor femei supra-fardate și umflate cu tot felul de substanțe, la televizor, majoritatea fetelor/femeilor nu au de unde să ia un exemplu bun, sau nu încearcă să o facă fiindcă așa li se pare corect să arate.

      Din păcate puține dintre fetele/femeile din ziua de astăzi gândesc ca și tine. Însă e și vina bărbațiilor care le acceptă sau chiar le încurajează să arate în acest fel.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.