Femeile în postura unor automobile

  De când mi-a dat primul fir de păr de pe piept am început să dau cu părerea-n ceea ce privește sexul frumos, femeile, fetele ori cum băștăna vreți să le numiți. Într-un moment de luciditate printre treburi și ocupații vă scriu acest text menit să vă lumineze, pe voi bă purtători de trompe ce sunteți. Să vă lumineze printr-o comparație între cutia pandorei asta, femeia și atât de mult cunoscutele automobile pe care orice bărbat care se respectă (cel puțin pretinde că) le cunoaște.

Trabantul: Femeia pe care nu ți-o dorești numai în cazul în care te afli în aceiași situație mizeră ca și ea. Femeie pe lângă care viața a trecut fără ca ea să realizeze ceva considerabil. Slabă, ridată, zbârcită și cu o atitudine delăsătoare. O femeie căruia dacă-i bagi un dop în cur și îi suflii-n gură are mari șanse să puște. A renunțat de mult la gândul de a realiza ceva în viață iar bărbații nu reprezintă o prioritate pentru ea (la partea cu bărbații s-ar putea să mă înșel).
Există, și ocupă cea mai slabă poziție din clasament.

Tico: Asta-i femeia ha’i mai slabă făr’ de țâțe sau posterior denumită popular și „scândură”. În general cu un suflet mare, în unele cazuri atât de mare în cât ai spune că-i completează lipsurile (nu fi prost, nu e așa !). Nu-i interesantă, nu-i frumoasă deci rămâne să aprofundeze în arta culinară :-). Alternativa oricărui bărbat.

Raba: Femeia de la cealaltă extremă numita în limbaj vulgar și „basculă”. Grea (la propriu) de cele mai multe ori serioasă, o femeie care știe ce vrea (dar nu prea obține). Femeia pe care nici cel puțin nu ți-o imaginezi „deasupra” căci s-ar putea să-ți crape imaginația. Tipa a cărei sudoare se observă și la cea mai simplă acțiune de ridicare a paharului, de altfel o iubitoare a sporturilor extreme. Des întâlnită cu basculul (basculă = feminin; bascul = masculin;) rămas fără alte opțiuni.

Punto: Poate fi considerată un update al femeii Tico. Asta-i femeia al dracu’ de rapidă, un fel de Speedy Gonzales cu aceleași trăsături fizice ca cea menționată anterior însă cu un plus de caracter. Țâfnoasă și cu mintea iute. Se regăsește în postura de șefă și are pretenții mari la bărbați. Se respectă și este alternativa multor bărbați cu fonduri subțirele sau în cazul nostru care au dat greș cu unul dintre modelele mai scumpe.

Dacia: O găsiți în toate garajele (sau parcările improvizate din fața casei/blocului). Popular numită și „țărancă”. Tot mai costisitoare cu trecerea timpului sau cu migrarea la oraș. Femeia cu răvaș, ba îi tare-n caroserie dar te lasă-n pantă ba îi dotată interior dar aspectul lasă de dorit, iar puțini sunt cei ce nimeresc una cu ambele aspecte pozitive.

Break-ul: Femeia cu coadă/plod/copil. Are pretinde că are experiență-n relații având un trecut putred. Poate fi asemănată cu o gumă de șters trecută printr-un an școlar, o femeie găunoasă cu semnăturile mai multor persoane pe ea. De obicei mofturoasă (de aici și numărul mare de bărbați încercați) și nevrotică.

Golf-ul: Știți deja ai’ ? Se află imediat după jumătatea clasamentului cu dotări decente și cerințe pe cât se poate de decente. Bună la toate, asta-i femeia pe care o vezi agățată de majoritatea drâmbăilor umblători. N-are nici buze umflate cu botox și nici țâțe siliconate dar e femeia cu care poți vorbi deschis, poți porni o afacere de famelie, poți turna un plod prin urmare poți întemeia o familie cu câine, copil și gard de juma’ de metru (hai să nu exagerăm, zic).

PS: Acceptă dotări suplimentare respectiv se găsește în variante tunate.

BMW-ul: Disponibila într-o largă serie de modele aceasta este femeia care se deosebește de toate celălalte prin dotări atât la nivel fizic cât și în ceea ce privește creierașul. Descurcăreață, bună… și femeia lângă care visezi să te trezești dimineața. Nu toți și-o permit însă asta o face diferită. E femeia cu care vrei să te culci (nu să dormi).
În cazul acestora tuningul respectiv cerecii din buric sau de te miri unde sunt ceva complet normal.

PS: A nu se confunda femeia dotată din „fabrică” cu cea tunată pe parcurs ca cele mai sus menționate.

Aston Martin: Femeie stilată, atenție nu înțepată ci cu bun simț și dama alături de care ai vrea să fii văzut în oraș. Îi plac ieșirile, e romantică, deșteaptă și deschisă la propuneri din toate domeniile. Cu gusturi rafinate și o înfățișare de invidiat este femeia pe care ți-o dorești însă obținerea ei necesită un adevărat plan, de viață.

PS: A nu se confunda cu copile nereușite care își etalează talentele în public pentru a obține un trompătist de brațul căruia să se agațe și a căror target este averea respectivului.

Lotus/Ferrari: Cu toții ne-o dorim însă puțin sunt cei ce o au. Asta-i spuma spumelor, dama damelor. Vedetă sau pur și simplu o femeie de invidiat cu o situație financiară bună și o înfățișare care te lasă ca după o limonadă bine făcută: prima dată cu bale la gură iar apoi crispat, ca o stafidă, frustrat pentru că nu o poți obține. Femeia căreia nu ai ce să îi reproșezi și care se găsește de cele mai multe ori prin rândul vedetelor ajunse în acea ipostază pe bună dreptate sau folosidu-se de înfățișare/bani ș.a.m.d. Reprezentantă a sexului frumos și model printre fetițe.
Ce să ne lungim, femeia perfectă încadrată în lista „To get” a tuturor bărbaților.

Etichete: ,

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.