După cea de-a doua zi am încetat să mai postez cu privire la festival deoarece nimic nu s-a schimbat (ziua I, ziua II). Aceleași scenete în cetate, aceleași intrări pe sub mână fără bilet și aceeași mici și bere în centrul orașului.

Festivalul Medieval Sighișoara 2011

  În ultima seară am reușit să filmez artificiile de sfârșit…

[Filmat cu Toshiba Camileo S20 – HD]

[Filmat cu Toshiba Camileo S20 – Full HD]

  A fost cel mai prost festival, din punct de vedere al organizării, din ultimii 7 – 8 ani.

One thought on “Festivalul medieval din Sighișoara, 2011 – Artificii de sfârșit

 1. Mihaela says:

  Vorbind despre „aceleasi scenete”, te referi la Merlin, piesa de 4 ore fara nici o pauza, piesa care a fost jucata in fiecare seara mai putin sambata cand a fost Marele Turnir ? Tema festivalului a fost povestea legendară a Vrajitorului Merlin cu Regele Arthur si Cavalerii Mesei Rotunde… De asta a fost prezenta in fiecare seara. Dupa parerea mea, ca sa folosesc doar un singur cuvant: spectaculos.
  Pe langa asta, sa nu uitam concertele, demonstratiile de lupta, turnirurile, defilarile etc care aveau loc in Pta Arthur, Pta Vlad Dracul, Pta Martin Luther si Pta Ioana D’Arc, plus spectacolele pt copii care aveau loc in Pta Robin Hood.
  Berea la doza era 3.50 lei la magazin in cetate, langa Primarie, berea la halba (pahar de plastic) era 4 lei, iar o masa de pranz pt 2 persoane cu ciorba si paprikas si suc ne-a costat 45 lei… In cetate, normal 🙂
  Cat despre intrarea pe sub mana fara bilet, noi am avut cazare in cetate deci aveam „bilet de voie” si intram pe baza lui.
  Chiar imi pare rau ca nu ti-a placut festivalul si ca nu ai simtit pasiunea si sufletul pe care il puneau cavalerii si daruirea cu care jucau actorii… Chiar este o senzatie minunata… Poate data viitoare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *