Fortza ZU, în termeni organizatorici

Lume multă, oameni puțini. După cum era de așteptat, fiindcă nu a existat o taxă de intrare, concertul a atras fel și fel de oameni, însă organizatorii și-au asumat asta. Din fericire nu au existat incidente majore.

Discutam recent cu cineva despre suma pe care ar trebui să o plătească cei de la ZU pentru artiștii chemați (în jur de 30), acesta spunea că cel mai probabil au fost chemați in baza unui de barter, fiind artiști difuzați pe Radio ZU. Aceștia au cantat câte două piese, ceea ce face și mai probabilă teoria enunțată anterior.

Lenovo și-a făcut reclamă la noua Lenovo Yoga prin două mesh-uri decupate în dreptul ecranului tabletei, în spatele cărora se aflau ecranele pe care era proiectat concertul.

Fortza ZU, Cluj

Prezentatorii și-au făcut intrarea printr-o doză uriașă de bere adusă cu elicopterul.

Cu standurile de băuturi și gustări, Ursus și Lays aproape și-au acoperit partea de sponsorizare. Cei de la Ursus aveau și agenți de teren care te abordau după spectacol cu noul Ursus Cooler.

Per total, prezentatorii au vorbit prea mult, artiștii au cântat prea puțin, a fost un concert drăguț, majoritatea veniseră pentru Mafia. Nu știu cine s-a ocupat de acest concert, însă merită felicitați, atât cei care s-au ocupat de organizare cât și cei cu ideile creative (mesh-urile, doza adusă de elicopter, etc).

Ce nu reușesc să înțeleg e de ce au băgat-o pe Veta Biriș, nucă în perete. Evident că interpreta, după ce-au trâmbițat și prezentatorii de câteva ori despre cât suntem noi de români, a cântat „Noi suntem români”.

Pe afară nu știm să ne comportăm, între noi ne dăm în cap, dar când ne vedem la câte o băută, noi suntem români! Nu am să înțeleg niciodată nevoia aceasta de confirmare socială. Zilnic vuiește internetul, presa și TV-ul de subiecte pe tema naționalităților și neînțelegerilor dintre acestea, dar cântăm și fluturăm steagul României în timpul unui concert care are o cu totul altă temă muzicală.

Etichete: , ,

6 comentarii

  1. M-as mira sa fie asa ceva. Ma refer la partea financiara!!!
    Banuti eu zic ca au luat aproape toti, poate doar daca ar fi cativa la inceput si a luat doar…impresarul!

    1. Poate ca au luat, dar exista sanse mari sa aiba „reduceri” in baza a ceea ce spuneam mai sus.

      Update: Artiștii nu au luat nici un fee, au venit în baza contractului cu ZU :-).

  2. Toti artistii au luat bani, iar ZU a avut sponsorizari bune! Ursus si Lenovo au platit bine… plus ceilalti sponsori… etc! Insa nu este exclus ca ce ai mentionat tu sa fie adevarat!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.