Fumat modern, cică

Eu nu fumez. O fac însă 90% dintre prietenii, colegii și rudele mele. Chiar și părinții.

Nu am fost tentat niciodată să mă apuc, asta poate și datorită faptului că nu am fost presat să nu o fac, nu am fost controlat de tutun în buzunare și nu mi-a fost verificată respirația când veneam de afară, cum li se întâmpla altor copii de vârsta mea. Ca mai încolo să ajungă să fumeze pe sub poduri sau alte locuri obscure folosind nuielușe pentru a ține țigara, ca să nu le miroasă mâna a tutun.

Eu duceam pachetele de țigări a prietenilor acasă și o informam pe mama că e pachetul lui X. Tata mi-a spus că dacă vreau să încerc să-i spun, că-mi cumpără orice fel de țigare vreau, care cred eu că-i mai bună, iar dacă îmi place pot să mă apuc de fumat, dar el nu-mi va mai da bani de buzunar.

Revenind la titlu, vă spuneam că majoritatea neamurilor mele fumează, iar acum bunicul meu vrea să treacă la ceva „mai modern”. Tind să cred că de la el am moștenit pasiunea pentru tehnologie și gadgeturi.

țigare electronică

Se apropie ziua lui și, având în vedere că mi-a făcut cadou un brici Solingen, trebuie să-i fac și eu un cadou pe măsură. Am găsit ceva țigări electronice pe te20 și mă gândesc să-i iau și un atomizor de rezervă pentru țigara electronică, însă nu mă pricep și de aceea apelez la voi cei care ați mai folosit așa ceva. Ce țigare și ce atomizor îmi recomandați, diferă cu ceva ?

Imagine via.

Etichete: , ,

7 comentarii

  1. Salutare
    Din cate stiu eu ( am incercat si eu tigarea electronica) tigarea sau atomizorul nu conteaza asa de mult cat conteaza lichidul. Oricum iti spun din experienta , nu prea are efect pentru un fumator inrait , eu am incercat-o si dupa 2 saptamani am revenit la tigarile clasice, nu avea acelasi efect. MAi stiu pe cativa care au incercat si la fel au ajuns inapoi la tigarea clasica. Daca tot vrei sa cumperi iti recomand : http://www.te20.ro/tigara-electronica-ego-v-cu-voltaj-variabil.html pare mai buna decat modelul celalalt si in functie de ce tigari fumeaza bunicul tau ( mai tari sau light ) sa ii iei lichidul corespunzator.

  2. da, ofera si garantie,
    eu am mai avut tigara electronica , tot ego, am cumparat de alt magazin si costau mai ieftin. insa mai mult de 2 saptamani nu mau tinut. dai 2 lei , pai 2 lei face. Iti spun din propria experienta.
    iar lichidul pentru tigara electronica este vegetal si sigilat

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.