Gripa porcina si spiritul de turma

  Se pare ca un nou video umbla pe internet sub numele de „Adevarul despre Vaccinul Gripei Porcine !”, l-am primit prin intermediul messengerului si desi stiam ca exista asemenea teorii nu am auzit niciodata pe cineva vorbind despre acestea, iata ca acum cineva o face… (dar, lasam dar-ul pentru la urma):

Si revenind la „dar”, dar aceste afirmatii sunt oare adevarate, are acest om detalii despre ceea ce vorbeste ? In acelasi timp mi se pare o aberatie indemnul de a nu lua vaccinul pentru ca „asa e pa` net”, sa ne informam pe internet de pe wikipedia, unde informatiile sunt expuse de oameni la fel de nesiguri ca cel ce vorbeste in clip sau mai bine ne putem informa de pe site-ul acestuia ca doar l-a mentionat de cateva ori dealungul video-ului.

  Marturisesc ca nu am facut vaccinul deoarece stiam ca cei care au produs vaccinul specificau ca nu isi asuma responsailitatea pentru reactiile adverse.Si am fost pus pe ganduri si de doctorii si cadrele medicale care nu au facut acest vaccin, de ce ?
Aveam de gand sa astept si sa acumulez mai multe informatii de asemenea sa vad daca exista reactii la cei care au facut vaccinul dar inca nu sunt hotarat si am si o problema cu maseaua pentru care iau antibiotice ceea ce ma impiedica sa pot face vaccinul.

  Spun spiritul de turma deoarece atunci cand apare o informatie,un clip,o veste o dam mai departe si facem caz fara sa ne interesam daca este sau nu reala si fara sa analizam ceea ce avem si sa tragem concluzii, de aici acest spirit de turma care in Romania domina.Iar ca fapt divers vreau sa mentionez ca spre surprinderea mea majoritatea NU au facut vaccinul, ma refer la colegii de liceu,cunostintele si prietenii mei.

Etichete: , , ,

3 comentarii

  1. tocmai a dat azi la tv despre o femeie care a facut vaccinul si este in coma… oare de ce, eu unu nu as face vaccinul ala nici pt 1000000000 de euro… pentru ca imi semnez singur moartea, uite-te pe youtube ca sunt multe filmulete, chiar si o emisiune sau ceva de genul, cand a avut loc porcina in america in 19.. nu mai stiu cat… si daca esti un baiat inteligent o sa iti dai seama cam cum e treaba si din ce e facut vaccinul ala

  2. Nu trebuie nici sa exageram dar putem fi preventivi.A fost in 1967 parca.Iar despre youtube si filmele prezentate acolo nu sunt toate de incredere si atata timp cat nu vin cu detalii si motive bine intemeiate pentru care spun ceea ce spun nu ii putem crede pe bune :-).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.