Mereu mi-au plăcut ținutele hainele de gală, mă simt la fel de bine în cămașă cum mă simt într-un tricou însă fiecare are scopul său. Desigur, nu vorbesc despre costume de mire sau rochii de mireasă, e vorba despre sacouri (sport în principal), pantaloni de stofă sau și alte materiale în cazul în care sunt în așa fel croiți încât să poata fi purtați în combinație cu un sacou, cămăși după cum spuneam (eu le prefer pe cele slim fiindcă și eu sunt cam ‘slim’) și accesorii precum papionul (nu îmi prea plac cravatele) și butonii pentru cămăsi (de care nu am avut ocazia să port).

sacou sport

  Odată cu sfârșitul școlii toată lumea își cumpără haine. Unii aleg costume complete pe când alții își construiesc vestimentația pe piese. Dacă bărbații se hotărăsc relativ repede în privința hainelor pe care urmează să le poarte în cadrul unui eveniment, în cazul domnișoarelor treaba e ceva mai încâlcită astfel că nu aprofundăm.

  Așadar aștept cu nerăbdare să văd ținutele pe care le-au ales colegii mei de liceu anul acesta.

  Din câte am auzit, în București tinerii absolvenți au ‘abuzat’ de culorile stridente. Se poartă ținutele slim/fit și papucii/pantofii de piele (sau imitație de piele) întoarsă.

Sursa fotografiei.

6 thoughts on “Haine de gală

  1. Petru says:

    Eu am scris comentariul foarte calm si, as putea spune, chiar prietenos pentru ca mi-am permis sa te corectez putin „rautacios” precum as fi facut-o cu un prieten. Cred ca ar fi bine ca atunci cand se mai scriu comentarii de genul acesta sa se specifice in paranteze si tonul vorbirii, un fel de indicatii scenice, de exemplu „Petru spuse calm si prietenos” 😀

    Din curiozitate am citit pagina „Despre”. Am aflat ca esti un om direct și nu eviti să spui ceea ce crezi si de multe ori răutacios. Titlul screenshot-ului chiar este rautacios si jignitor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *