Hotel Caro ~ Analiza rapida

  În colaborare cu STANDOUT cei de la Hotelul Caro din București oferă participanților de la Roblogfest oportunitatea de a câștiga două nopți de cazare.

  Între noi fie vorba eu chiar aș avea nevoie de cazare fiindcă ultimul tren spre Sighișoara în data de 25 este la ora 19:30 (abia atunci începe petrecerea RBF) iar în 26 primul este la ora 06:08 iar asta ar însemna să stau câteva ore bune prin gară.

  Blogger înrăit fiind prima dotare de care m-am interesat a fost internetul wireless care consider că este absolut necesar în orice hotel sau pensiune din secolul XXI având în vedere că micile restaurante au WiFi. Hotelul Caro are WiFi însă facilitățile acestuia nu se opresc aici…

Facilitati Hotel Caro

  Din descrierea de pe site-ul oficial pe lângă rezervările online aceștia garantează cele mai bune camere în funcție de disponibilitate și de preferințe. Facilitățile camerelor standard (trei stele) includ: aer condiţionat, minibar, filtru de cafea, cablu TV, WiFi, baie cu uscător de păr și arată în felul următor:

camera de 3 stele

Dacă v-am făcut curioși cred că ați vrea să știți cum arată cel mai scump tip de camere având în vedere cât de bine arată cele standard. Printre facilitățile camerelor superioare denumite „King” se numără: accesul gratuit la internet wireless, aparat pentru prepararea cafelei şi a ceaiului, room service, birou de lucru, seif, telefon cu acces internaţional, halat de baie şi papuci în plus de facilitățile standard iar camera arată în felul următor:

camera king

Întreaga ofertă poate fi vizualizată aici.

  Pe lângă toate cele enumărate mai sus hotelul pune la dispoziție zece săli de conferințe/evenimente cu o capacitate de 10 – 550 locuri și o sală dedicată nunților. Din oferta hotelului nu lipsește nici restaurantul cu o gamă largă de produse și o sală de fitness (cu piscină!).

  Fiindca sunt blogger și (îmi place să cred că) la asta mă pricep trebuie să scriu câteva cuvinte și despre site-ul hotelului:

  • Acesta are un design simplu și o structură a paginilor pe măsură, este prezent în rețelele de socializare și cel mai important are un blog încorporat pe care se scrie frecvent, în rândul hotelurilor și a firmelor care vor să vândă trebuie să fie prezent deoarece contactul cu cel care cumpără este vital !

  DA, hotelul se ridică la standardele hotelurilor italiene în care am fost eu cazat (singurele hoteluri în care m-am cazat fiind în cadrul expedițiilor din Italia) și îl recomand cu căldură fiindcă raportul preț – calitate este unul bun !

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.