A sosit premiul câștigat la concursul organizat de HP în cadrul conferinței Webstock de anul acesta, imprimanta Hp Officejet Pro 8500A Plus:

Hp Officejet Pro 8500A Plus  Hp Officejet Pro 8500A Plus (2)

Hp Officejet Pro 8500A Plus (3)  Hp Officejet Pro 8500A Plus (4)

Hp Officejet Pro 8500A Plus - Display  Hp Officejet Pro 8500A Plus - Inscriptie

  După ce am plătit 62RON pentru transport în siguranță cu Fan Courier, fapt care m-a făcut să mă întreb „Dacă îmi comand o tabletă din străinătate având în vedere că trebuie să plătesc taxe vamale + transport la domiciliu… la ce sumă ajung !?”, am montant imprimanta și am început testele.

  Dispune de un appstore dedicat din care pot fi descărcate aplicații cu care pot printa zilnic știri, ziare sau reviste pe diverse niște. Pot uploada documentele/fotografiile scanate direct în Google Docs și multe altele, desigur toate acestea sunt posibile doar cu ajutorul unei conexiuni la internet (wired sau wireless).

  Dintre toate eu am rămas impresionat de funcția ePrint care îmi permite să trimit un mail de oriunde din lume către imprimantă (mai exact către o adresă de mail personalizată) cu fișiere de tip Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Text (.txt), PDF, HTML sau Imagini (bmp, jpg, png, gif, tiff) care vor fi direct printate.
  HP Officejet Pro 8500A Plus poate fi folosită stand-alone fără a fi nevoie de un computer.

  Culorile sunt geniale. E rapidă și permite o paletă foarte largă de configurări. E genială !

PS: Mulțumesc încă o dată celor de la HP pentru premiu, pentru promptitudine și respectul cu care m-au tratat. Mă simt obligat să fac asta după ultimele experiențele avute.

7 thoughts on “Premiul Webstock: HP Officejet Pro 8500A Plus

  1. Marian says:

    Daca iti comanzi o tableta din afara ajunge mai scumpa ca aici 🙂 . Am vrut si eu sa fac asta si noroc ca mi-am facut niste calcule, am iesit mai bine cu ea cumparata din magazin in Romania.
    Oricum e arata bine imprimanta sa o stapanesti sanator cred ca a meritat 60 ron pare scumpa ca „scula”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *