În cazul căror nișe vorbim despre profitabilitate ?

  Despre ce niște vorbim atunci când spunem „nișă profitabilă” ? Știu… e nevoie de experiență, o echipă profesionistă și adecvată nevoilor, investiții ș.a.m.d, însă considerând că toate acestea sunt puse la punct, din ce categorie fac parte site-urile profitabile ?

  Nu v-ar veni să credeți câte „secrete” există în cazul fiecărei nișe, prin urmare nu aștept un răspuns complex care să ne dea mură-n gură cum se face un site de milioane, cum se face un milion de euro în câteva luni sau cum se trăiește de pe urma unui site dezvoltat în câteva săptămâni… pentru asta există giduri minune.
  Întrebarea mea este ce nișe merg / pe ce nișe ați reușit voi și care au fost metodele de monetizare (advertoriale, bannere, link-uri, AdSense, Afiliere de la X ș.a.m.d.) ?

  Un bun punct de reper sunt site-urile recent închise precum Mega Upload sau mastodontul Pirate Bay, al cărui fondatori sunt în mare încurcătură, căci autoritățile nu ar închide site-uri care nu scot profit sau care scot sume insignifiante. Totuși acestea sunt site-uri ilegale, eu vreau să primesc niște exemple de la oameni care au dus proiecte în stadiul de „profitabilitate”, site-uri perfect legale cu conținut scris și nu copiat de pe diverse site-uri de la noi sau de afară.

  Despre site-uri cu pariuri v-am mai vorbit însă spre surprinderea mea, acestea continuă să apară făcându-mă să mă întreb, se câștigă pe această nișă ? Din nou, nu mă aștept la un răspuns detaliat, sume cu două zecimale sau alte detalii confindențiale, însă aș vrea să știu dacă este încă o nișa profitabilă. Nu e o piața saturată în această direcție ?

  Așadar, dacă sunteți în măsură, vă rog să dați curs întrebărilor mele și să-mi răspundeți prin intermediul formularului de comentarii. Mi-ar fi util atât mie cât și restul cititorilor.

Sursa imaginii.

Etichete: , , ,

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.