InterADdictive, pauză de publicitate

pauză de publicitate

Evenimentul InterADdictive a reușit să adune un public tânăr și destul de numeros (nu că aș avea ceva cu cei mai în vârstă). Pe durata întregului eveniment m-am simțit foarte bine iar informația a fost ușor de digerat datorită programului aerisit și atmosferei destinse, asta în pofida faptului că domnișoara de la Qual Media aplauda la fiecare cuvânt al prezentatorilor (iar dacă mă întrebați pe mine care este ‘cea mai cea’ agenție de publicitate din Cluj, la fel ca mulți alții din sală, aș fi răspuns Vitrina; asta doar așa, că lauda de sine nu miroase a bine).

Cei doi prezentatori s-au descurcat foarte bine în a distra publicul și a-l menține focusat. Pentru asta felicitările mele !

prezentatori InterADdictive - Cluj

În ceea ce privește programul, eu îl văzusem și înainte de eveniment, am avut așa:

Spot-uri virale;

Spoofs (parodii ale spot-urilor publicitare);

Gafe publicitare;

Spot-uri interzise;

Spot-uri 3D;

Spot-uri horror;

Prezentarea campaniilor online;

Spoturi radio cu improvizație.

Problema e că nu mulți din sală pot spune care spot în ce categorie se încadrează. Nu ne-au fost prezentate categoria spoturilor publicitare înainte de difuzare nici oral de către prezentatori și nici în scris în cadrul materialului video. Au fost zeci de minute cu spoturi publicitare unele interesante altele mai puțin interesante din diferite categorii fără ca publicul prezent să știe când se face trecerea de la o categorie la alta.

spot publicitar Skittles  spot publicitar horror - aplicație mobilă

Cu toate acestea evenimentul a fost unul reușit având în vedere și recuzita minimalistă de care au dispus organizatorii.

Însă evenimentul nu se încheie aici, luni (22 octombrie) fiind anunțat un workshop despre publicitate ținut de o domnișoară cu un CV bogat (asta e tot ce-mi aduc aminte), mai multe detalii veți putea găsi în curând pe pagina de Facebook. Iar marți (UPDATE: 23.10.12 orele 19:00, la Casa de Cultură a Studenților Cluj, Sala 32) Gabriel Gorgan de la Entertrainer.tv ne va vorbi despre social media în cadrul unui workshop ceva mai special (vor exista voluntari din public care își vor oferi profilul / pagina de Facebook pentru un studiu de caz).

Iar ca bonus, acesta a fost clipul care a stârnit cele mai multe râsete / reacții în sală:

Etichete: , ,

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.