Internet Explorer 9 BUG!

  Internet Explorer 9 versiunea finală a fost lansat astăzi. Lumea se înghesuie să-l instaleze în speranța unui nou browser dar IE 9 nu e decât IE 9 Beta cu câteva fix-uri sub capotă designul nefiind modificat în versiunea finală. Este adevărat că viteza browserului este vizibil mai mare însă există lucruri despre care aceștia omit să menționeze:

  Au fost semnalate atacturi care profită de motorul de căutare Google și îi are în vizor pe utilizatorii sistemelor de operare Windows, umblă vorba că ar fi atacuri bazate pe motive politice. O vulnerabilitate MHTML prin intermediul căruia pot fi furate date importante profitându-se de modul în care Internet Explorer afișează anumite pagini web.
  În urmă cu patru zile a fost făcut și un anunț oficial pe blogul Google în ceea ce privește această vulnerabilitate.
Vulnerabilitatea poate fi combătută prin instalarea unui patch (download) acest bug nefiind fixat în versiunea a-9-a a răspânditului browser.

  Întreaga știre poate fi găsită pe TNW !

  În ciuda reclamei făcute în general cât și prin intermediul marelui concurs anual RoBlogfest, Internet Explorer are încă multe defecte iar problema cea mai mare este că dezvoltatorii și-au dat seama prea târziu cât de important este feedback-ul utilizatorului astfel concurența a acaparat tot mai mult publicul folosindu-se exact de acest lucru.

Etichete: , , ,

6 comentarii

  1. Bubuie de buguri chiar si varianta finala, si vine ca si update de la microsoft(poate fi evitat prin hide update) asha direct pe gat , internet explorer 9 = al 9-lea cer plin de buguri , frumos, frumos!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.