I-am acordat un interviu lui Marius Călugăru cu privire la Mureș Fotbal Meet. Dacă sunteți interesați cum a decurs evenimentul sau vreți să aflati detalii din planificarea și organizarea evenimentului, aruncați un ochi peste interviu.

microfon

Bogdan Anghelina a organizat #MuresFotbalMeet impreuna cu Mihai de la OutInMures.ro, Mircea de la Lenesu.info si Ionel de la AlbuIonel.ro. La eveniment au participat bloggeri din toata tara, nu numai din Targu Mures, asa ca organizatorii si sponsorii merita toate laudele. Va invit sa cititi un interviu in care Bogdan Anghelina a descris, pentru Blogatu.ro, modul de organizare si cele mai importante momente ale acestei intalniri a pasionatilor de mediul online:

1. Salut Bogdan. Iti multumesc pentru acest interviu si tin sa te felicit pentru organizarea evenimentului #MuresFotbalMeet. Cum, cand si unde ti-a venit ideea unei astfel de intalniri a oamenilor pasionati de online?

R: Salut Marius, îmi doresc de foarte mult timp să iau parte la organizare unui eveniment. Ideea de a organiza ceva în județul Mureș pentru promovarea acestuia și nu numai, a venit în cadrul întâlnirilor cu ceilalți bloggeri mureșeni și nu-mi aparține în totalitate… (citește tot)

Sursa imaginii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *