Aseară în arhimenționatul club Aristocrat Society Club din Sighișoara, Irina, o vedetă locală și de altfel colegă (sau ex colegă nu știu exact) de liceu ne-a onorat cu prezența interpretând o serie de melodii personale. Aceasta a venit însoțită de două animatoare/dansatoare și spre dezamăgirea publicului care nu era unul deloc numeros aceasta a intrat pe „scenă” în jurul orei două (02:00) noaptea asemeni celorlalți interpreți precum Puya sau DeepCentral. Spun dezamăgire deoarece pe afișul promovator ora menționată era 21:00 iar până la ora două am avut tot „pregătiri”. Prea mult, mult prea mult.

  Prețul biletului a fost de 5lei. Clubul a fost destul de gol spre dezamăgirea Irinei și a publicului. Spre dimineață în jurul orei 01:00 lumea a început să danseze și parcă intrasem în ritm, nu a ținut mult clubul golinduse imediat după interpretarea Irinei.

  Și două poze făcute cu telefonul

Irina in Aristocrat Society Club  Irina in Aristocrat

  Părere de sfârșit: Se putea și mai bine, așteptarea a fost prea mare pentru o cântăreață începătoare. Îți dai șuturi în cojones și înjuri chiar și atunci când aștepți pentru ca Puya să cânte două sau trei ore, consider că este inadmisibil să ți o grâmadă de oameni patru sau cinci ore cu mesajul „Să ne pregătim pentru Irinaaa”.
  Să nu uitam nici de pana de curent din jurul orei 01:00. Felicitări interpretei dar organizarea a fost proastă.

One thought on “Irina (vedetă locală) în Aristocrat, Sighișoara

  1. Anonimus says:

    La ce prestatie a avut ….. da e adevarat ca s-a lasat prea mult asteptata, dar eu nu cred ca a fost organizarea vinovata ci mai degarba mofturile ei si fitele pe care le are de vedeta ce nu este din pacate…:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *