Mi-am tras l’ordinateur (calculator) nou și odată cu asta am făcut trecerea de la desktop-ul pe care am învățat tot ceea ce înseamnă hardware, pentium R-ul despre care vă vorbeam aici, la un mic workstation.

Situația e cu atât mai frumoasă fiindcă am produs eu cea mai mare parte din bani.

Comunitatea MyGarage în frunte cu Etherfast mi-a fost de mare ajutor. Pui bugetul pe masă, spui ce-ți trebuie iar în câteva ore ai o configurație stabilă (e recomandat să apelezi la ei chiar dacă te pricepi, mai schimbi păreri… afli una, alta).

Aceasta este configurația:

calculator 1  calculator 2

calculator 3  calculator 4

*Plexicul carcasei a venit puțin zgâriat la interior din cauza unei piese care este lăsată liberă în carcasă. E o problemă comună, am să le comunic asta celor de la Garage.

  L-am montat în aproximativ 40 de minute iar a 2-a zi l-am demontat și remontat pentru un wire management mai bun.

Placa de bază suportă noile procesoare pe 22nm ce urmează a fi lansate în perioada imediat următoare. L-am luat inițial cu 4GB ram iar mâine pun comanda pentru încă 4 și un Kinzu v2 Pro. Urmează să achiziționez o placă video și un SSD. Îl folosesc la editare video & foto, jocuri din când în când și activitatea de zi cu zi (în paralel cu laptop-ul).

  Așadar, dacă aveți în plan o achiziție din domeniul IT luați în calcul PcGarage și faptul că aveți 1% reducere folosind acest cod promoțional (sau 3% dacă aveți cont activ pe forum):

Iti dau reducere 1% la PC Garage

PS: Cu ocazia ultimei comenzi am devenit client Platinum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *