La capitală !

  Pe ultima sută de metri vă anunț că astăzi (într-o oră și ceva) plec spre capitală cu treburi, singur ! Mă duc cu scopul de a participa la un concurs despre care vă voi spune mai multe la întoarcere însă concursul nu este singurul motiv care mă trage în acele părți fiindcă spre rușinea mea n-am fost niciodată în București, n-am avut ce căuta acolo până acum. Sunt entuziasmat atât de concursul la care urmează să particip cât și de oportunitatea de a vizita Bucureștiul.

  Par țăran pentru că sunt nerăbdător să ajung într-un oraș atât de comun din România ? Tot ce se poate fiindcă am fost într-o excursie chiar și în afara țării în Italia dar tot nu am avut ocazia să vizitez capitala.

  Ei și ca să nu va las în ceață cu acel „singur” vreau să vă mărturisesc ceva: Dacă am învățat ceva toată vacanța aceasta acel lucru este că sunt lucruri care trebuie/pot fi făcute de unul singur. Înainte obijnuiam să merg în haită peste tot alături de prieteni sau colegi însă după ultimele drumuri făcute de unul singur realizez că m-am maturizat și am reușit să-mi lărgesc orizonturile în ceea ce privește acest lucru. Na, fie drumu’ cât de lung eu tot pot să-l parcurg :-)) !

  Bun, urați-mi drum bun și cale bătută cin’ mă prinde să mă ‘tă, revin cu poze și text.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.