La prieteni whisky, la dusmani rachiu de sfecla !

  Mă număr printre finaliștii concursului Roblogfest asta fără să scriu vreun articol sau să-mi bat prietenii la cap drept urmare mă înclin în fața celor care m-au votat și le mulțumesc prin prezentul.

  Vreau să spun că mă simt onorat să mă aflu printre finaliști și nu urmăresc să ies învingător iar adevăratul câștig pentru mine ar fi să ajung la petrecerea organizată pe urma concursului, să-i întâlnesc pe bloggeri și dacă se poate să plec de acolo cu un număr cât mai mare de prieteni.

  Nu ar fi frumos din partea mea să dau acum la mijloc de drum cu (scuzați-mi expresia) mucii-n fasole prin urmare mă puteți susține în continuare iar pentru asta aveți nevoie de un cont iar apoi mă puteți vota urmărind acest link (sau prin efectuarea unui click pe banner-ul din sidebar). Nu-mi permit să vă rog să mă votați fiindcă nu ar fi fairplay din partea mea, ori mă votați din proprie inițiativă pentru ceea ce scriu ori ba’.
Pentru cei ce mă votează Leneșu’ vă garantează că dau trei beri iar celorlalți rachiu de sfeclă !

  Ca să înțelegeți ce-i cu titlu și unde bat…

Update: Dacă e vreo persoană/grup de persoane cu care m-aș putea întâlni în drum spre București să nu merg tot drumul singur aștept un comentariu, mail sau DM pe Twitter, rămân dator. Nici nu știu unde se află clubul în care se va ține petrecerea iar unde-s mulți putea fi unul puterea crește.

Sursa imaginii.

Etichete:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.