Lenjeria sexy la femei e echivalentul chiloților de firmă la bărbați, nu îi vede nimeni până nu te dezbracă dar îți dau o senzație de bine.

  Pentru mulți lenjeria intimă e încă un subiect tabu, ceva despre care nu ar trebui să vorbești cu oricine și îmi permit să fac o scurtă paranteză:

Sunt un om dificil însă unul care își dorește cât mai mulți prieteni, cât mai multe persoane cu care să pot discuta un subiect iar ele să-l perceapă diferit. Cu toate acestea cel mai bine (a se citi „în largul meu”) mă simt alături de cei care obijnuiesc să fie zilnic în preajma mea, cei cu care pot vorbi deschis fără nici cea mai mică cenzură. Ei știu deja cum sunt și nu mă analizează ca mai apoi să mă judece în funcție de fiecare cuvânt.

Cu ei pot vorbi despre mașini, ciorapi murdari sau chiar și lenjerie intimă.

Având în vedere aceste lucruri consider că e normal ca deschiderea față de unii oameni să fie gândită dar cea mai plăcută companie va rămânea aceea în preajma căruia te poți deschide total. Nu e un subiect pe care să îl dezbați cu oricine ci cu oamenii adineauri menționați.

  Revenind la premisă, tind să cred că aceste mândrii ascunse ale damelor devin vizibile odată cu înaintarea în vârstă, sunt direct proporționale cu vârsta dacă vreți. Căci să fim realiști, când ești tânăr și aspiri să bagi șocâta în scorbură câtă importanță are lenjeria de pe ea ? Nu zic că nu-i mai sexy dacă se-nțolește cu lenjerie de lux spun doar că asta nu prea contează.

  Când înaintezi în vârstă și preludiul parcă e puțin mai lung și dai o mai mare importanță detaliilor, nu te mai grăbești ca fata la măritat să-i deschizi sutienul, ea apreciează mai mult sărutările și mângâierile tale, iar lista ar putea continua…

Comments are closed.