Mașini scumpe și asigurare ba

  Mă ‘macină’ de mult treaba asta: De ce să investești o sumă mare de bani într-un vehicul fără ca mai apoi să-l asiguri ?

Știm cu toții foarte bine că în România nu e nevoie să fii tu berbec fiindcă sunt destui în trafic, e destul să te aflii la momentul nepotrivit în locul nepotrivit și te alegi cu o ‘fericire’.

  Recent un tip, să-i spunem Gigel, a ‘împachetat’ un BMW (cred că M5 era) adus de dincolo. Gigel nu circula cu sub 100 km/h pentru că-i nașpa. Și, spre mirarea mea, nu avea asigurare. În cazul lui nu-i mare bai fiindcă omul are bani și și-a adus altă mașină (același model) de dincolo însă sunt singur că după accident s-a zgâriat puțin pe ochi.

BMW M5

Deci îți iei o mașină de 15.000€ sau mai mult dar nu ai bani de un amărât de RCA/CASCO/Asigurare, care e logica ?

  Mai distractiv e când lovesc băieții câte o mașină din aceasta scumpă, neasigurată, și se plâng pe la autorități că nu ei au fost de vină așteptând ca întregul scandal să se soluționeze cu reparația mașinii. Pare amuzant însă chiar așa e.

Sursa imaginii.

Etichete: ,

4 comentarii

    1. Așa e, am făcut modificările necesare.

      PS: Continuă să înjuri și să te închini lui mirciulică. E o dovadă de inteligență să înjuri în loc să-ți susții punctul de vedere cu argumente ;-).

  1. Acestia sunt genu de oameni fuduli dar prosti ,,, daca iti permiti sa schimbi masinile ca pe ciorapi normal trebuie sa ai si o asigurare in caz de ceva…

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.