Meet Magento, Cluj 2015

Conferinta Meet Magento

Meet Magento este cea mai mare serie de conferințe la nivel global, axată pe eCommerce, Business, platforma Magento și ecosistemul ei regional, evenimente care acoperă toate piețele importante de eCommerce din lume. În 2015, evenimentele Meet Magento vor avea loc în 30 de țări, inclusiv SUA, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveția și Polonia.

Conferința se va desfășura și în Cluj pe parcursul a două zile (2 și 3 octombrie) și va fi împărțită în două mari secțiuni: cea business – dedicată proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing și furnizorilor de servicii și cea tehnică – dedicată developerilor. Vor exista însă și o serie de workshop-uri ce vor trata diverse teme de interes pentru industrie.

Mă bucură faptul că am oportunitatea de a fi partener a acestui eveniment. Ca să-l parafrazez pe Codin de la Creative Monkeyz, e papa pentru creier. Mai multe detalii despre conferință respectiv bilete găsiți pe site.

Asta nu e tot, băieții din organizare s-au gândit că după două zile de lucruri serioase e nevoie să ne relaxăm, așa că au pus la cale un after party demențial în Midi:

Party Meet Magento

Ne vedem acolo!

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.