Mergători de vară

Nu sunt pretențios, dar sunt „de modă veche”. Nu-mi plac brizbriz-urile în general, cu atât mai puțin în privința vestimentației sau a încălțămintei.

Iarna e dificil fiindcă sunt friguros – iarna aceasta am găsit niște bocanci la P&B, crem, piele întoarsă cu un fel de vată la interior; simpli, ușori și călduroși – iar vara pentru că nu pot umbla cu papuci care nu au puțin toc/talpă mai groasă în partea din spate.

Să găsești adidași de bărbați (știu, folosesc forma populară) e și așa greu, e cu atât mai greu să găsești adidași ieftini, simpli și de calitate. La început verii mi-am luat niște papuci sport Adidas, sneakeri, dar țineau prea cald, iar apoi am găsit ceva fain de la Veer.

mocasiniFiindcă nu pot umbla toată vara în papuci sport, am zis să încerc și eu mocasinii – deși anul trecut când au început să apară mă oripila ideea – și nu sunt chiar atât de urâți. Mi-am luat ceva de piele întoarsă (în genul celor din fotografie), gri, pe la 250 de lei. Mai greu a fost să găsesc șosete pentru ei, că nu poți să-i porți la pantaloni trei-sfert cu șosete normale – cică zgârie pe ochi.

Etichete: , ,

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.