Messenger, o nouă perspectivă

ID messenger  Odată cu trecerea timpului am hotărât să îmi schimb ID-ul de messenger. Am adunat foarte mulți oameni din care în general sunt online între șaptezeci și optzeci de persoane. Prea multe persoane cu care am schimbat doar o vorbă, prea mulți „prieteni” cu care vorbesc în rate, o dată pe lună să ducem o viață bună.

  Cu timpul am ajuns să accept în lista mea de messenger mulți oameni pe care îmi propusesem să îi sortez mai târziu, și cred că majoritatea ați făcut lucrul acesta, iar într-un sfârșit am ajuns să nu mai filtrez nici o persoană cu speranța că îmi voi schimba ID-ul și îi voi adăuga acolo doar pe cei ce merită atenția mea. A venit acest moment, deși mă feream de mult a venit momentul în care trebuie să îmi reorganizez lista de messenger și să selectez oamenii cu adevărat importanți, oamenii cu care socializez, oamenii care merită a fi adăugați.

  Nu aș fi acordat o așa mare importanță messengerului dacă nu ar fi fost (în trecut, zic) principala mea cale de comunicare atât cu prietenii cât și cu persoane importante. Yahoo Messenger este clientul de instant messaging cu care am dat piept în primele clipe de internet, într-un timp messenger-ul însemnând însuși internetul.

  Nu scriu acest articol pentru promovare, nu folosesc și nu voi folosi niciodată blogul în aceste scopuri (dacă mă prindeți cu astfel de bălării să-mi trageți o palmă peste cap!) și nici nu voi face public noul ID de messenger. Am scris acest articol pentru simplul motiv că am evoluat, acesta este un pas în evoluția pe care o urmez în online, folosesc un ID mai serios și mai impunător.
  Următorul pas în evoluția despre care vă vorbeam a fost Twitter-ul despre care am vorbit recent aici. O rețea de socializare pe care am împlinit nu de mult un an și care m-a făcut să trec la următorul nivel și să folosesc messenger-ul strict pentru comunicare rapidă și transfer de fișiere mici (fotografii, piese muzicale etc).

  Într-un sfârșit vreau să menționez că vechiul ID dispunea de nici mai mult nici mai puțin de 879 de aidiuri, un număr mare, prea mare.

Etichete: , , , , , ,

3 comentarii

  1. De când cu Twitter-ul, în special în ultimele 3 – 4 luni messengerul rămâne doar o cale de a ieși din cele 140 de caractere atunci când doresc să port o discuție mai avansată. Și mie a început atât blogul cât și twitter-ul să îmi aducă tot mai multe beneficii.

  2. Daca ma baga cineva in lista, aflu ce vrea sau cine e, iar apoi il pun in grupul potrivit. Insa daca nu aflu nimic despre el primeste ignore, DIRECT!

    Cum spuneam si pe Twitter, astept ca Google sa scoata un IM Client bun ca sa scap odata de Y!M.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.