Dacă la începutul verii nu-mi vedeam capul de treabă fiindcă aveam un bacalaureat și un permis de conducere de luat, în cea de-a a doua jumătate a verii am avut o perioadă de ‘stagnare’ oribilă. O plictiseală de nedescris. Și cum am terminat de vizionat toate filmele și serialele care mi-au părut mie „valabile” a trebuit să comit o crimă, mi-am omorât timpul cu diferite activități pe care nu numai că am să le descriu succint ci vi le și recomand:

Biliardul

E de necrezut cât de palpitant poate să fie pentru bărbați cursa introducerii unor bile în cele șase găuri. Am văzut și fete jucând biliard însă situația e asemănătoare cu cea în care o tipă bea bere din sticlă în public.

Fotbalul

Nu sunt microbist, nu mă uit la meciuri de fotbal și sunt anti-talent când vine vorba de a juca însă poate fi o activitate plăcută din când în când alături de prieteni. Din nou e vorba de o bilă (mă rog, minge) și din nou e vorba de o gaură (doar că de data aceasta e ceva mai mare).

Jocuri

Cum jocurile de societate au devenit de mult prea ‘mainstream’ pentru majoritatea tinerilor, am fost obligat să migrez la jocuri pe calculator sau la jocuri online. Și chiar dacă nu sunt un pasionat am găsit un site în acest sens cu câteva jocuri pentru ‘acele perioade de plictiseală’.

jocuri online

Plimbări

Cea mai relaxantă activitate și cea mai sigură modalitate de a-ți ocupa timpul. În Sighișoara era de ajuns să mă duc în plimbare până la Kaufland, uneori mă întâlneam și rămâneam la povești cu prieteni ore întregi.

One thought on “Mi-am omorât… timpul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *