„Mini” va fi următorul trend

După ce toți producătorii s-au înghesuit să scoată telefoane cu ecrane din ce în ce mai mari, provocarea va fi să producă o variantă mini a acestor gianți, de maxim 4 inch.

pocket phone

Continui să sper că Apple a fost luat ca exemplu în ceea ce privește camera foto, nu-i nevoie de 73 de megapixeli, ajung 8, cu lentilele corespunzătoare și un soft bine optimizat. 450 ppi, NFC, LTE și alte tehnologii vor deveni inutile pe un telefon a cărui baterie ține mai puțin de douăzeci și patru de ore de utilizare normală.

De curând, după ce mi-a murit Defy-ul, mi-am luat un iPhone 4, mai mult din curiozitate. După mai bine de o lună de utilizare sunt plăcut surprins deși sunt fan Android. Se mișcă fluid, nu se blochează, camera face poze decente și este foarte rapidă, culorile ecranului sunt vii, însă bateria ține puțin și mănâncă o groază de MB pe internet în comparație cu Android-ul.

Mă tentează telefoane ca BlackBerry Q10 sau Sony Xperia Z, însă BB-ul are un sistem de operare cu care nu sunt familiarizat și Sony-ul are ecranul prea mare. Ambele telefoane bune, cu un preț pe măsură.

Aștept un mini de maxim 4 inch, cu Android, cameră de 8MP și un design simplist, sobru (care să nu arate ca o săpunieră – precum arată cele din seria Galaxy). Fără căști beats, difuzoare Yamaha sau alte bling-bling-uri care să umfle prețul pachetului.

Despre un posibil iPhone mini vorbea și Vali Petcu aici.

Imagine via.

Etichete: , ,

2 comentarii

  1. vrei eficienta la trafic pe net… iti iei blackberry. eu nu cred ca este telefon care sa manance mai putin …. plus ca securitatea e alta. am prieteni care se distreaza in cluburi furand identitati de fb de la androide si iphoane conectate pe wireless :)). posteaza in locul lor fac poze tot ce vrei :))

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.