Ruxandra Predescu a pornit pe blogul personal o campanie (sau mă rog, o ceva) în care suntem invitați să votăm un Mister Twitter, fiind creat și un haștag „#MisterTwitter” dedicat.

  Ce spun eu sună ca o teorie a conspirației deoarece bloggeri precum Arhi, Aiurea, Makavelis sau alții se folosesc de acest top pentru a afla numărul aproximativ de femei care le citesc blogul.

  Să fim serioși, noi bărbații nu avem acel șubler biologic necesar măsurării gradului de frumusețe a unui bărbat, a unui seamăn. La noi situația e simplă, ne autosituăm în centrul măsurătorii și aranjăm indivizii din aceiași specie mai sus sau mai jos pe aceasta, criteriile de măsurare fiind mult mai simple și banale de cât cele feminine, noi caracterizăm un bărbat după câte kile are, cât poate să bea și cu ce se îmbracă. Atât! Pe când femeile au un algoritm atât de complex încât și Google se simte eclipsat:

Despre Femei

  Cum să votez între ăla și ăla ? Cum mă, să spun că Xulescu’ e frumos ? Mi-aș mototoli orgoliul ca pe o bucată de staniol, și nu vreau asta !

  Defapt cei mai mulți bărbați nici nu votează, ei trec peste articol, iau numele celor nominalizați în chestionar și dau un search pe Google să vadă cine ștampăl îs și ăștia de-i votează lumea ca Mister Proper Twitter.

  Revenind la premisă consider că Mister Twitter este un chestionar exclusiv feminin în care rolul purtătorilor de trompă este de simplu privitor. Iar bloggerii nominalizați se aleg cu statistici și laude de sfârșit.

Sursa imaginii (Twitter Logo).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *