O nouă serie de filme vizionate așadar o nouă serie de critici și felicitări.

Clash of the Titans (2010)

  Nu vizionez în general filme tip SF, istorice sau din seria fanteziilor însă acest film „Clash of the Titans” m-a lăsat cu o impresie plăcută.
  Sam Worthington actorul principal își intră foarte bine în rol și îl interpretează excelent. Există un fir al povestirii bine definit iar suspansul nu dispare pe toată durata filmului. Am vizionat acest film după numereoasele comentarii pozitive și a notelor mari acordate acestuia atât pe IMDb cât și pe alte site-uri dedicate acestui segment.
  Zei, puteri magice, lupte și un popor răvrătit acestea sunt ingredientele pentru o acțiune înflăcărată sau pentru un film reușit în cazul nostru.

Nota pe IMDb: 6.0/10 cu 36,178 de voturi.
Nota personală: 9,0 *Recomand !

Death at a Funeral (2010)

  Acțiunea se petrece în casa răposatului iar tot trămbălăul vrea a se numi „Umor Negru”. O comedioară bună de văzut în weekend în lipsă de alte comedii iar cum acestea nu prea mai există Death at a Funeral devine o comedie mediocră. Aceasta dispune de o notă slabă atât pe IMDb cât și în general pe site-urile în cadrul cărora s-a vorbit despre aceasta fiindcă mulți susțin că ar fi copia perfectă după filmul cu același nume din anul 2007. Eu nu am văzut versiunea din 2007 astfel că îl consider un film bunicel.
  Au fost strânși mulți actori buni în acest film însă rolurile nu le exploatează total adevărata lor valoare.

Nota pe IMDb: 4.9/10 cu 4,292 de voturi.
Nota personală: 6,0.

Diary of a Wimpy Kid (2010)

  Rușinos. De-a dreptul un rahat. Un film pentru copii de până în 14 ani… și așa e prea mult căci un om căruia îi e eliberat buletinul nu mai poate vedea acest film ca fiind unul bun.
  Întâmplări banale de copil la școala generală. Acesta vrea faimă însă reușește să facă totul pe dos. Cred că au vrut să imite un film care descrie viața de liceu însă înlocuind-o cu viața de școală generală.
Încă o dată, un nimic iar colac peste pupăză întreaga acțiune se învârte în jurul unei feli de brânză mucegăită de la care începe filmul și la care se termină desigur Happy End.

Nota pe IMDb: 6.1/10 cu 1,542 de voturi.
Nota personală: 5,0.

Marmaduke (2010)

  O comedie light cu un câine în rol principal. Acțiunea decurge frumos, un film de aventură de vizionat în weekend (fiindcă dacă nu ți-a plăcut mai vizionezi unul 😀). O poveste puțin cam previzibilă fiindcă se știe încă de la început că Marmaduke are să facă ceva măreț, ceva ieșit din comun și să ajungă în centrul atenției.

Nota pe IMDb: 2.2/10 cu 1,654 de voturi.
Nota personală: 6,0.

Grown Ups (2010)

  O comedie cu Adam Sandler în rol principal iar asta spune totul. Unul dintre filmele în care acesta are libertatea de a-și arăta adevărata valoare actoricească.
  Adam Sandler împreună cu Kevin James, Chris Rock, David Spade și Rob Schneider fac un film bun. Da, un film bun al anului 2010 căci mult mai bune nu veți întâlni, cel puțin nu din această categorie a comediilor, a filmelor care ar trebui să stârnească râsul sau să ne facă să ne destindem.

  Cei cinci prieteni se întâlnesc cu ocazia decesului anterenorului acestora care le-a dat startul în viață și care i-a adus împreună. Aceștia reușesc să se distreze și tot odată să introducă membrii familiei într-o întreagă aventură și distracție lucru care întărește relațiile dintre aceștia.

Nota pe IMDb: 5.6/10 cu 6,404 de voturi.
Nota personală: 7,0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *