Asta-i seria filmelor vechi dar bune. Filme din anul 2009 chiar 2007 căci pe cele din 2010 le-am cam terminat.

Fireball (2009)

  Un film tailandez de apreciat. Acțiune din plin, o poveste interesantă și captivantă.
  Povestea se complică odată cu afundarea în acțiunea filmului însă totul se rezumă la un sport periculos, un fel de baschet în care loviturile sunt permise iar echipa ce înscrie primul coș este desemnată câștigătoare deci cred că se subînțege că acel prim coș e extrem de greu de înscris. Un motiv de afaceri pentru spuma orașului.
  Povestea se bazează pe ochiul dracului, banii iar speranța de luptă pentru fiecare vine de la o rudă sau o persoană apropiată aflată la ananghie ceea ce face filmul și mai interesant.

Nota pe IMDb: 4.6/10 cu 294 de voturi.
Nota personală: 7,5.

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

  Genul de comedie cu morală. Din punct de vedere al caracterului comedic este un film mediocru însă ca film merită toate laudele. Nu îmi place să urmăresc filme fantastice, SF-uri ori alte genuri similare însă fantomele ce apar în acest film nu deranjează de loc acțiunea, nu se iese din comun iar prin asta ești făcut să te afunzi în film fără să realizezi că s-a trecut puțin de limita normalului.
  Iar Matthew McConaughey împreună cu Michael Douglas dau izul acestui film !

Nota pe IMDb: 5.7/10 cu 14,212 de voturi.
Nota personală: 8.

Ratatouille (2007)

  Una dintre cele mai bune animații vizionate. După primele minute personajele și firul povestirii te cuprind total astfel în cât uiți că este o animație, te cuprinde total indiferent de vârstă.
  Povestea se învârte în jurul micului bucătar, șoricelul Remy care ajunge să își împlinească visul… să gătească.
  Este un film vechi dar trebuie văzut iar ca cinefil amator ce sunt acum am făcut și pasul acesta. Îl recomand !

Nota pe IMDb: 8.1/10 cu 127,938 de voturi.
Nota personală: 9.

The Ugly Truth (2009)

  Katherine Heigl este superbă iar rolul i se potrivește ca o mănusă. Aceasta interpretează un personaj dur, o femeie singură care este în căutarea bărbatului perfect.
Gerard Butler este vedeta care aruncă cu sfaturi în stâga și-n dreapta iar Abyy, personajul interpretat de Katherine Heigl nu vrea să îl asculte însă într-un sfârșit realizează că acesta știe ce spune.
  Filmul are o poveste frumoasă și un sfârșit la fel de frumos. Personajul secundar Mike Chadway interpretat de Gerard Butler face tot filmul.

Nota pe IMDb: 6.4/10 cu 26,487 de voturi.
Nota personală: 7,5.

Youth in Revolt (2009)

  O comedie cu o acțiune ciudată, o poveste ieșită din tipar. Dublă indentitate și o fată frumoasă.
  Michael Cera împreună cu Portia Doubleday intră foarte bine în pielea personajelor aceștia înterpretând într-un mod de excepție rolurile primite. Micael Cera are însă o sarcină mai grea, acesta primește un rol cu dublă personalitate astfel că el trebuie să îl interpreteze atât pe Nick Twisp cât și pe Francois Dillinger.
  Un film cel puțin interesant cu doi tineri revoltați. Merită vizionat !

Nota pe IMDb: 6.8/10 cu 12,206 de voturi.
Nota personală: 7.

2 thoughts on “Movie Batch

  1. justanangel says:

    How to train your dragon ai vazut? Mi-a placut mai mult ca Ratatouille. Si daca nu ai vazut, iti recomand un alt film plin de invataminte, à la The ugly truth, si anume He’s just not that into you.

    And nice blog 🙂

  2. Bogdan says:

    Nu, nu am văzut How to train your dragon însă e în plan de mult, îl voi viziona curând (acum sunt prins cu ceva seriale).
    Și din nou, nu am văzut nici He’s just not that into you însă mă voi arunca și pe acesta. Mulțumesc foarte mult pentru recomandări și pentru felicitări, te mai aștept pe aici 😀 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *