300 (2006)

  Na că l-am văzut și eu, filmul despre care toată lumea vorbea iar eu eram pe de o parte. Și într-adevăr este un film care nu trebuie să lipsească dintre cele vizionate, un film istoric cu o poveste impunătoare și reușită.

  Gerard Butler interpretează un rol de excepție în acest film.

Nota pe IMDb: 7.8/10 cu 233,200 de voturi.
Nota personală: 9,5.

Beerfest (2006)

  Acțiunea pleacă din Germania iar punctul culminant se petrece tot acolo. Doi frați care primesc „misiunea” de a răspândi cenușa bunicului lor află că acesta era implicat într-un festival anual al berii. Aceștia află și că bunicul lor a furat o rețetă a berii de la nemți și că străbunica lor cea care i-a trimis să împrăștie cenușa acolo era târfă. Cei doi hotărăsc să întemeieze o echipă și să participe la festivalul de anul viitor pentru a îi învinge pe nemți și a spăla numele familiei lor.

  Fără mai multe detalii, un film total pentru bărbați, o comedie ușoară.

Nota pe IMDb: 6.2/10 cu 23,519 de voturi.
Nota personală: 6,5.

American Gangster (2007)

  Inspirat dintr-o poveste adevărată acesta este unul dintre filmele care reușesc să relateze ceea ce se întâmplă cu adevărat pe străzi, reușește să te aducă în stradă. Povestea se bazează pe vânzarea de droguri și tot odată pe povestea personajului principal Frank Lucas interpretat de Denzel Washington care este prezentată cap coadă de la expansiunea acestuia până la decăderea bruscă care se produce datorită obsesiei de a obține mai mult pe care o are acesta. O poveste în care drogurile, mafia și banii se îmbină perfect.

Nota pe IMDb: 7.9/10 cu 112,815 de voturi.
Nota personală: 9,0.

Tekken (2010)

  O acțiune bună a anului 2010. O poveste pe cât de complicată pe atât de plăcută.
Atunci când haosul se instaurează și populația întregului glob devine instabilă marile companii pun stâpânire pe „bucăți” din globul pământesc iar în fiecare an fiecare companie își trimite un reprezentant la concursul organizat de cea mai mare dintre aceste companii „Tekken” un concurs de lupte în care doar cei mai buni pot ajunge. Povestea este piperată și de faptul că alesul poporului, personajul principal Jin Kazama interpretat de către Jon Foo luptă pentru mama sa care este ucisă de fiul celui ce deține Tekken, Heihachi Mishima interpretat de către Cary-Hiroyuki Tagawa.

Nota pe IMDb: 5.9/10 cu 1,786 de voturi.
Nota personală: 7,5.

2 thoughts on “Movie batch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *