Movie verdict 2010

  În număr de patru sunt filmele vizionate pe care vreau să vi le prezint. Mai exact patru comedii mai mult sau mai puțin reușite, după cum urmează…

Date Night 2010

  Comedie… cam mult spus. Un film cu o poveste de nota șapte, realizat prost. Filmul plictisește la început, mie cel puțin mi-a dat senzația unui film ieftin dar am continuat să-l vizionez la recomandarea unei prietene. Acțiunea începe undeva după primul sfert al filmului.

  Text de rahat și actori mediocrii. Replicile mi s-au părut cam expirate, chiar și fazele comice păreau scoase dintr-un desen animat. Rolurile mi s-au părut cam scremute și forțate. Înjurături ca la grădiniță… cred că într-un final povestea și Audi TT-ul acela tunat au făcut tot filmul.

Nota pe IMDb 6,7 cu 11,825 de voturi.
Nota mea… 6,5 (căci 7 ar fi prea tras de păr).

She’s Out of My League 2010

  Firul acțiunii e bun, personaje bine alese (unii sunt de altă părere) fiindcă se încadrează perfect în roluri. El fiind tipul fară prea multe șanse la o femeie frumoasă iar ea „zâna din povești” care surprinzător este atrasă de acesta. Un film bun, comic dar mai degrabă o comedie romantică.

  Excelează prin modul în care decurge acțiunea filmului, certuri nu prea multe dar destule cât să te pună pe gânduri și personaje trăsnite, un fel de American Pie romantic și fără trip.

Nota pe IMDb 6,7 cu 9,474 de voturi.
Nota mea… 7 (acesta chiar merită șapte, dacă nu mai mult).

The Back-up Plan 2010

  Comedie romantică. E bună, scene plictisitoare nu sunt, filmul te ține în suspans cu o mică scăpare în care filmul pare că își pierde firul atunci când cele două personaje principale se ceartă și filmul continuă părând că aceastea nu mai au să se împace, o ceartă banală și o bucată de film ne la locul ei.

  Jennifer Lopez este superbă și filmul este piperat de micile întâmplări dintre cei doi, întâlnirile amoroase sau scenele puțin deocheate date de nașterea unui copil (am auzit cuvântul „travaliu” de vreo 10 ori în numai 3 minute).

Nota pe IMDb 4,3 cu 4,386 de voturi.
Nota mea… 6,8 ( 🙂 nu e nici de șapte căci aș fi desconsiderat filmul prezentat anterior dar e cu siguranță mai bun decât „Date Night” deci nici prea prea nici foarte foarte).

Hot Tub Time Machine 2010

  Nu sunt adeptul SF-urilor dar acesta este un film drăguț care maschează destul de bine această trăsătură.

  Caracterul comedic al filmului se simte destul de bine dar există și momente „penibile” ca să spun așa în care filmul pare scris „la plesneală” de un regizor abia trezit și nemâncat :). În mare filmul își merită nota și aprecierile.

Nota pe IMDb 7,0 cu 14,126 de voturi.
Nota mea… 7.

  Nu e tocmai careul de ași al filmelor din 2010 dar sunt patru dintre filmele apărute în prima parte a acestui an și fiind un înrâit al comediilor mă simțeam obligat să le vizionez și tot odată să le și prezint prin prisma ochiilor mei.
  Până la următoarele apariții de top (sau nu) vă urez vizionare plăcută !

Etichete: , , , , , , , , ,

2 comentarii

    1. Ți-l recomand cu încredere. Nu este o comedie de nota 10 dar în comparație cu multe alte apariții din același gen cinematografic este un film bunice :).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.