Mures, bloggeri si-o revista

  După cum spuneam, astăzi am fost în Mureș alături de colegul meu Aurelian la întâlnirea cu redactorii revistei Bloggerul Mureșan (click pe link m-au prins într-o ipostază rară, citind presa scrisă!) în care mi-a fost publicat un articol în urma unui concurs, cealaltă bloggeriță câștigătoare, Teodora și alți oameni activi în online. A fost o plăcere să aud un alt set de idei, o altă mentalitate, per total a fost o plăcere să-i cunosc !

  În partea a doua a zilei m-am întâlnit cu o mână de bloggeri mureșeni (puțini da’ buni) [ Anca, Leneșu’ (care se vede și-n poze că m-ar fi împușcat pe la spate decă ar fi avut un revolver pentru că i-am spus că tema blogului său are un iz de Windows 95), Mihai și Ionel ] cu care am am discutat pe teme „internetistice”, teme pe care eu nu am cu cine să le dezbat în orașul meu. De asemenea oameni de nota unșpe ș-umpic !

#BeerMeet 1  #BeerMeet 2

  Nu am încercat să fac o impresie bună fiindcă nu-mi stă în fire, am fost eu așa cum sunt mereu iar dacă n-au fost mulțumiți de „prestația” mea mă doare-n cot și la inimă nu îmi pasă (Spun asta deoarece din articolul Teodorei reiese că partea masculină din prima întâlnire nu a fost prea încântătoare).

  Acum haideți să ne relaxăm fiindcă a fost o zi lungă, ascultați piesa aceasta că eu mă duc să o ascult în club !

Don Omar feat Lucenzo – Danza Kuduro

Etichete: , ,

20 comentarii

 1. Știu că ești din Sighișoara dar ce te face să crezi că mă interesează părerea ta personală ? De ce citești textele mele dacă sunt un bou ? Puteam lejer să-ți șterg comentarile însă te-am lăsat să te adâncești în rahat…

 2. Auzi mai bloggeras, ‘Un oarecare’ are perfecta dreptate. Si faza cu stersul comentariilor care nu te pun intr-o lumina buna ai mai facut si sunt convins ca o sa o mai faci probabil… Acum o sa ma intrebi si pe mine de ce iti citesc textele. Pai le citesc ca sa nu uit care este nivelul majoritatii bloggerilor din romania (nu toti, dar foarte multi din pacate..).

 3. @Alt oarecare: Nu am șters niciodată comentariile care mă pun într-o lumină proastă ci doar cele în care sunt înjurat ca la ușa cortului că de’, păstrăm o minimă decență și aici. Atâta timp cât tu comentezi cu un „Alt oarecare” și îmi spui ceva de genul „EȘTI BOU” mă doare-n talpă… în schimb dacă cineva comentează cu numele său, îmi spune că sunt bou dar argumentează acest lucru atunci voi lua în considerare comentariul ba chiar am să încerc să mă corectez ;-).

 4. Imi permit sa intervin… „Alt oarecare”, daca nu argumentezi de ce e Bogdan bou nu devii cu nimic mai presus decat caracterizarea care i-ai facut-o lui.

 5. Tin sa va anunt ca eu si cu „”alt oarecare”” suntem 2 persoane complect diferite
  ARGUMENTE:
  1. privirea lui de „hai sictir ca sunt mult mai presus decat tine”
  2. e prea ingamfat
  3. mult prea sigur pe el (desi de foarte multe ori nu are dreptate)
  4. se crede „cineva” desi stie ca e un parlit, un paduche blindat (daca arunci cu banii sau daca iti permiti anumite chestii pe care eu nu ca nu mi-le-asi permite dar nu le vad rostul nu inseamna k esti mai presus decat mine)

  TOT RESPECTUL PENTRU TINE OXI DACA IMI DEMONSTREZI CA ESTI CU ADEVARAT CINEVA!!!!!

 6. A si am uitat sa mentionez mai sus mersul lui ma face sa ma tavalesc de ras
  Nu de alta dar tot timpul e incordat pana in dinti
  Daca te uiti mai atent la el zici ca e o pitipoanca care vrea sa isi scoata pieptul in evidenta

 7. @Un oarecare: Îmi pare rău că asta este părerea ta despre mine.

  În primul rând nu caracterizezi omul în funcție de privire, așa mă uit … așa mă uit. Îngâmfat și sigur pe mine, astea-s lucruri de care ai nevoie în viață și să fi sigur că nu-mi dau cu cărămida în piept decât atunci când am argumente pentru ceea ce fac sau spun.

  La ultimul punct, mă cred „cineva” … DA, normal că mă cred cineva, am realizat unele lucruri în viață pe cont propriu și am tot dreptul să mă mândresc cu ele însă nu înseamnă că sunt superior cuiva, iar în ceea ce privește „aruncatul baniilor” îți spun sincer că nu mă dau banii afară din casă, nu arunc cu banii și niciodată dar NICIODATĂ nu am caracterizat o persoană în funcție de câți bani are.
  În fața mea contează respectul dar dacă tu nu mi-ai vorbit niciodată sau nu mi-ai dat șansa să ne cunoaștem nu ai cum să-ți faci o părere despre mine. Nu am cum să-ți demonstrez că sunt „cineva” dacă nu mă lași să fac asta :-).

  LE: Dacă te iei și de mersu’ meu deja cauți nod în papură. Dacă ți-s antipatic și nu vrei să mă suporți… mă doare-n paișpe, dacă asta este părerea pe care ți-ai făcut-o fără să mă cunoști însă ai vrea să vezi cine sunt cu adevărat atunci oricând consideri tu poți veni să dai mâna cu mine și-ți arăt că putem fi prieteni ;-).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.