Împreună cu Mihai de la OutInMures.ro, Mircea de la Lenesu.info și Ionel de la AlbuIonel.ro dorim să organizăm un FotbalBlogMeet în Târgu Mureș în data de 25 – 26 Iunie.

  Întâlnirea se va desfășura de-a lungul a două zile (Sâmbăta și Duminica) în complexul Weekend din Târgu Mureș.

complexul weekend 

Mai multe poze aici.

 • Întâlnirea se adresează întregii blogosfere dar vor beneficia de cazare gratuită la hotel de trei (3) stele doar cei cărora le-am trimis o invitație prin mail. În schimbul cazării, dacă o acceptă, vor fi nevoiți să scrie câteva rânduri despre cum s-a prezentat hotelul (cu bune și rele) după desfășurarea evenimentului. Confirmările se fac până în data de 18 Iunie, ora 23:59 !
 • Pentru ceilalți înscrierea se poate face în cadrul acestui articol prin intermediul comentariilor. Înscrierile se fac până în data de 23 Iunie, ora 23:59 !
 • Suntem în tratative în ceea ce privește terenul pe care se va desfășura competiția de fotbal.

  Avem rezervat terenul mare din complexul Weekend pentru data de 26 Iunie (Duminica) de la ora 14:00 până la 18:00. Teren sintetic.

 • După ce vom avea confirmarea persoanelor care doresc să vină la eveniment, vom întocmi și o listă de activități. Programul va fi făcut public înainte cu 5 – 6 zile de eveniment.
 • Parcarea în complexul Weekend pentru participanți este gratuită.
 • Și intrarea în complex este gratuită !
 • Dacă nu puteți ajunge Sâmbătă – 25 Iunie (ziua în care socializăm, bem, mâncăm și vizităm orașul) nu este prea târziu să ajungeți la competiția de fotbal de Duminică – 26 Iulie !

  După cum probabil știți eu sunt bloggerul care ratează de 11 ori cu poarta goală atunci când dispun de 10 încercări, eu nu voi pune mare preț pe competiție ci pe socializare și distracție :-D.

Sponsorii evenimentului sunt: Hotel Concrete și Restaurant Atrium, Club Apollo, Cheșa Turism, Hotel Concordia, Peninsula.ro, Pensiunea Cristina, hotel Continental.

Până acum au răspuns invitației:

1. Dragoş Geornoiu – Nebunia.haipa.ro

2. Andrei Avadanei – WorldIT.info

3. Sigina Pop – www.Sigina.ro

4. Lorand R. Minyo – www.LorandMinyo.com

5. Bogdan Besliu – BogdanBesliu.ro

6. Pavel Ionuț – PavelIonut.eu

7. Mihalcea Nicolae – Kriogen.name / BrainHost.ro

8. Oncescu Radu – www.RaduOncescu.ro

9. Yoncy – Yoncy.ro

10. Ciulea Dan – www.Ciulea.ro

11. Ciulea Lili – E-Legis.ro

12. Cojocaru Mihnea Rares – Rares-Cojocaru.blogspot.com (din partea lui RiviOnze)

13. Bogdan Dăscălescu – BogdanDascalescu.ro

14. Florea Cristian – FloreaCristian.ro

15. Irimescu Damian – Neydamn.blogspot.com

Și au confirmat prezența prin comentarii:

1. Orășan Aurelian – Twitter

2. Vlady8 – VladyBlog.wordpress.com

3. Căbuț Teodora – TeoCabut.com

4. Dragoș – Mistocareala.wordpress.com

5. Razvan Rosca Emil Dragota – Gadget.ro

6. Cătălin Hegheș – Heghes.com

7. Tomuleț Vlad – OnFilme.ro

8. Dan Ghemeș – DanGhemes.blogspot.com

9. Murzea Marius – Twitter

10. Vasile Manu – eVasile.com

11. Bodi Lorant – graphicbull.com

12. Stefan Patriche – Jumatati.blogspot.com

13. Sorin Patriche – BlogStock.ro

14. Melania Fratean – SiLaVaraCald.wordpress.com

15. Cosmin Albu – VirtualKid.ro

Articolul va suferii modificări, și cum ar spune americanul stay tuned !

71 thoughts on “Mureș FotbalBlogMeet !

  • Bogdan says:

   Vorbim și cu Marius, Gogu și veniți toți în ziua în care se va desfășura campionatul fiindcă nu există destule locuri de cazare. Cel puțin nu încă.

 1. rivi says:

  din pacate nu pot veni, dar pot promite cuiva facilitatea de a se caza gratuit in locul meu daca vine la eveniment? bineinteles asta printr-un articol la mine pe blog

 2. mihai says:

  ma acuma nu-i omorâ pe oameni ca nu o sa stea toata ziua in weekend. pe acolo facem fotbalul, dar eu vreau sa le mai arat orasul , sa-i duc la o mancare buna , de-astea. :)) de tinem toata ziua acolo sa le creasca solzi 😉

 3. Dragos says:

  bogdan, as putea avea acceptul tau pentru realizarea unui material informativ despre fotbal – blog – meetul acesta cu link spre acest material ? eu zic ca putina publicitate nu strica doar ca noa…sa nu fiu acuzat de furaciuni ;;)

  • Bogdan says:

   Salut Andrei,

   1. Puteți veni și aș fi chiar încântat să vă avem printre noi însă nu oferim cazare pentru o echipă întreagă. Avem ceva camere la căminul din Târgu Mureș însă pentru fiecare loc, fiecare persoană trebuie să scrie un articol gen „De ce ai vrea să participi la Medifun”, evenimentul de aici: http://www.medifun.ro/ , iar asta presupune ca fiecare dintre voi să aibe un site/blog.

   În cazul în care vă rezolvați singuri cazarea sau veniți doar în ziua competiției nu am avea de ce să nu vă primim.

   2. Chiar dacă veniți cu echipa, acolo vom trage la sorți și ne vom amesteca căci aceasta este ideea evenimentului de bază, socializarea.

   Dacă doriți să veniți voi avea nevoie de nume + site/blog :-D.

  • mihai negrea says:

   salut andrei,
   pe langa cele mentionate de Bogdan cei de la hotel concrete o sa aiba niste reduceri pentru noi, asa ca daca vreti o cazare buna, la pret decent se rezolva.
   In rest cu parere de rau dar nu avem sa cazam pe toata lumea , numai daca gasim vreun sponsor
   care sa plateasca pentru cazare :).
   sau daca vreti in principiu doar ziceti unde ati vrea sa va cazati si cred ca pot sa rezolv preturi ok ma duc personal si vorbesc pentru voi.
   cu bine

 4. Ionescu Edward says:

  Salutare, as vrea sa merg si eu, imi plac eventurile de acest gen si sustin fotbalul:), mai ales ca imi place sa il joc , + ca se joaca si intr-o zona care este destul de buna de fotbal pentru vremea calduroasa de acum…sper sa nu fiu prins cu bacul..:D

  • Bogdan says:

   Noi te așteptăm cu brațele deschise însă va trebui să-ți asiguri singur cazarea, noi nu o putem face. Desigur dacă vi vom încerca să obținem o reducere la hotel și pentru tine însă camere gratuite nu mai avem.

  • Bogdan says:

   Nu știu cum ai reușit tu să înțelegi asta.

   Deci: Pot veni oricâte persoane dar NU LE OFERIM CAZARE ! Te poți înscrie printr-un comentariu de genul „Vreau să vin și îmi asigur (plătesc) singur cazarea !”.

  • Bogdan says:

   De aceea am și specificat în mail că activitatea principală nu e fotbalul, tocmai pentru a avea un motiv să vină și cei nepricepuți și femeile altfel ar fi fost un meet dedicat strict purtătorilor de trompă. Stai liniștit, fotbalul e doar o parte din întregul eveniment însă ar fi grozav dacă ai face live Tweeting.

   Dacă hotărăști să vi trimite-mi un mail :-D.

  • Bogdan says:

   Nu are importanță de unde vi, normal că te primim însă aceeași treabă ca și în cazul lui Edward, nu asigurăm cazare gratuită dar putem să rezolvăm un discount. Dacă te hotărăști să vi lasă un comentariu cu numele tău complet și spune-mi dacă vrei să stai peste noapte ca să rezolvăm ceva sau dacă stai numai o zi (iar în cazul acesta să-mi spui în care din zile vi) :-).

  • Bogdan says:

   Dacă citeai articolul ai fi înțeles că pe lângă faptul că ai nevoie de un blog trebuie să primești și o invitație prin mail, invitație pe care au primito doar anumiți bloggeri. Avem un număr limitat de locuri și nu putem oferi cazare tuturor din păcate.

  • Bogdan says:

   Scrie în articol și în comentariile de mai sus, de cazare gratuită beneficiază doar cei care au primit o invitație prin mail. Ai primit ? Dacă da… confirmarea trebuia făcută prin mail.

   Înscrierile sunt deschise însă cazarea trebuie să ți-o asiguri singur, dacă dorești să stai peste noapte putem rezolva un discount.

 5. Vasile Manu says:

  Din pacate programul examenelor de saptamana viitoare imi cam da peste cap planurile pe weekend asa ca ma vad nevoit sa renunt. Poti te rog sa ma stergi de pe lista!

  Mersi

  Distractie faina sa aveti si poate ne vedem cu alta ocazie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *