#MuresFotbalMeet – Păreri de sfârșit

  #MureșFotbalMeet este evenimentul în organizarea căruia m-am implicat total, evenimentul despre care am vorbit în ultima vreme cu atâta patimă atât în online cât și în offline. Eveniment care a avut loc în weekendul abia trecut (25 – 26 Iunie) … o reușită totală !

  Nu mă pot ascunde în spatele unei false modestii și vă spun că sunt tare mândru pentru faptul că primul eveniment organizat de mine (și tot o dată primul eveniment de acest gen din județul Mureș), împreună cu alți trei mureșeni la fel de implicați, a fost atât de apreciat.

Mures Fotbal Meet

  În prima zi pentru sighișoreni (subsemnatul, Tomuleț Vlad și Murzea Marius) aventura a început în jurul orei 11:30 stând la ia-mă nene. Am ajuns în Târgu Mureș în jurul orei 12:30 de unde am fost preluați de Mihai și pasați la hotel Concrete unde aveam să stăm timp de o noapte, un hotel fain și liniștit dar cam departe de oraș pentru postura în care mă aflam (de Organizator, mândru mi-s când spun).
  Om iute cum sunt am despachetat din trei mișcări, mi-am luat echipamentul de organizator și ecusonul contrafăcut și m-am îmbarcat împreună cu ceilalți sighișoreni, Mihai și prietena sa, pentru plecare…

Tricou & Ecuson - MuresFotbalMeet  Tricou & Ecuson - MuresFotbalMeet

  Am pornit către Dublin Irish Pub, o locație faină unde am fost întâmpinați de cei deja sosiți și mare mi-a fost plăcerea să o revăd pe Teodora, haterul meu number one și pe atât de distrații craioveni, Neydamn, Dragoș, Rareș și Anca prietena celui din urmă:

Teodora Cabut - hater, trollface  bloggeri in Dublin Pub - Mures
bloggeri in Dublin Pub - Mures  bloggeri in Dublin Pub - Mures
craiovenii in Dublin Pub - Mures  craiovenii in Dublin Pub, Mures

  Am avut plăcerea de a-i cunoaște live pe Florea Cristian și Andrei Avădănei, oameni pe care mi-aș fi dorit să-i întâlnesc încă de la Roblogfest dar n-a fost să fie.

Am dat mâna cu Cătălin Hegheș și în scurt timp cu Chinezu care a venit însoțit de familie (foarte scumpă fetița domnu’ Cristi), cu spaima pufoșenia din Cluj, Dan Ciulea care a fost însoțit de nevastă și cu Cristian Gog (cel cu cărțile de tarot, cu ghicitu-n praf de copt și toate cele, care mai de care mai necurate) de asemenea însoțit de soție.

Cristian Gog preface supa-n ciorbă  Chinezu in Dublin Pub - Mures

  După ce am savurat o porție de clătite cu înghețată, în jurul orei 15:30 am pornit spre Club Apollo unde dorința de a înota cu care trăiesc de un an de zile a fost împlinită. Aici ne-am întâlnit și cu Bogdan Bășcălescu, Yoncy și Kriogen, ne-am bălăcit în toate bazinele posibile ba chiar am fost și la saună.

inot la Club Apollo - Targu Mures  inot la Club Apollo - Targu Mures

  După isprava de la SPA, sighișorenii împreună cu Neydamn, Rareș și prietena am făcut un ocol oprindu-ne la Mureș Mall unde am mâncat aripi picante căci cine mă cunoaște știe că-s plăcerea mea vinovată (la noi în comună n-avem Ca Ef Ce și poate de aceea). În jurul orei 20, am purces din nou spre Dublin la „o bere”. Acum realizați și voi că nu a fost numai una…

la bere cu blogerii  Bogdan Anghelina - bere cu blogerii
Mures: bloggeri + bere  Mihai Negrea + Bogdan Dăscălescu + Bogdan Anghelina
Bogdan Dăscălescu + Bogdan Anghelina + Cristian Birta  Bogdan Anghelina, Cristian Birta...

  Am avut muzică live foarte bună și m-am îndrăgostit de o blondă, una nefiltrată. După două – trei beri am reușit să ne dăm drumul (vorba lui Damian) și s-au aprins niște discuții incredibil de interesante, că așa-i onlinerul ca trabantu’, se-nmoaie de la tăt ce-i ud.

  Din Dublin am dat o fugă până la hotel să ne schimbăm, spălăm și parfumăm și cu excepția porumbeilor din clanul Cojocaru ne-am întâlnit cu toții în Office – Clubul presei.
  Înafara faptului că, Cristian Gog este omul care a reușit să mă facă să cred în magie (omul face niște trucuri incredibile!), ce-a fost în Office rămâne în Office. A fost o noapte nebună de tot.

  A doua zi sighișorenii nu au fost în stare să meargă la turul orașului, asta ca urmare a petrecerii din Office. Am ajuns la fotbal unde … eu numa’ fotbal n-am jucat. Yoncy spune că-s jucător de bază căci de mine mingea trece dar omul ba’ :-).

fotbal  joke

  După fotbal am mai băut un suc/bere/apă cu cei ce au mai rămas. Apoi am mai băut înca un suc/bere/apă așa ca între organizatori iar apoi am plecat acasă cu o migrenă de-mi săreau plombele.

  În încheiere doresc să le mulțumesc tuturor celor care au luat parte la Mureș Fotbal Meet, atât celor care au bătut drum lung (știu cum e) cât și celor din Târgu Mureș pentru că au răspuns invitației sau că s-au înscris la evenimentul ce va rămâne în istoria online-ului mureșean.

  Multumiri și sponsorilor fără de care nimic nu ar fi fost posibil: Hotel Concrete și Restaurant Atrium, Club Apollo, Cheșa Turism, Hotel Concordia, Peninsula.ro, Pensiunea Cristina, Hotel Continental.

PS: În perioada imediat următoare voi scrie și un articol în care voi vorbi despre statisticile evenimentului (articole, link-uri, tweet-uri, statusuri pe facebook…). Stați aproape 😀 !

   
Prima poză îi aparține lui Dan Ciulea, restul lui Rareș Cojocaru (mai multe poze pe Facebook).

Etichete: , ,

12 comentarii

 1. 1. pune un plugin de poze (lightbox 2). Pentru acum, te iert :p
  2. cine e domnișoara din a cincea poză? (bloggeri.jpg – cea din dreapta)
  3. felicitări pentru organizare! Eram sigur că o să îți iasă!
  4. pune un plugin de poze. Ah, am mai zis odată. Să pui!

  1. 1. Mă mai gândesc, nu-mi prea place ideea fiindcă contribuie la încărcarea greoaie a paginii.
   2. E Teodora Căbuț, îti place domnu’ ?
   3. Merci fain.
   4. Încă mâ gândesc la asta :-D.

  1. Nu ma supar :)) n-am de ce. Blogul il gasesti la nume. Nici restul nu ma cunosteau inainte de meet. Doar Chinezu pe care il mai intalnisem si cei din Craiova cu care am fost. Poate ne intalnim la un meet, ne cunoastem mai bine 🙂

   P.S. E posibil ca Anca sa-si faca un blog, dar cont de twitter cel mai porbabil in viitorul apropiat

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.