Musafir la Peninsula 2012

Nu mă poate acuza nimeni că n-am vrut. N-am putut dom’le. Dacă era după mine aș fi stat 4 zile în continuu însă e un fapt dovedit că nu pot bea și petrece mai mult de 24 de ore în continuu fără să mă odihnesc.

Prin urmare am să trag o concluzie bazându-mă pe experiența din prima zi și pe ceea ce am citit la alți bloggeri și presari.

Nu sunt sigur însă judecând după aparențe, după ce partea maghiară s-a retras din organizare, festivalul a avut de suferit. Line up slab, puține trupe ‘wow’, ATB retras din festival din cauza unor neînțelegeri și nu mai vorbesc de personalul neinstruit (tinerii ăia de la info point, de la intrare, știau mai puține decât mine).

Cu toate acestea atmosfera a fost una ok. Au participat 79.000 de persoane, conform comunicatului de presă final (cu 6.000 mai mult ca anul trecut). Sonorizarea a fost bună iar artiștii au făcut spectacol.

Mi-a făcut plăcere să stau la masă cu aproape toată echipa OutInMureș.ro și să-l reîntâlnesc pe englezu’ Kriogen în prima zi de Peninsula.

Peninsula 2012 - Mihai Negrea & Mircea Recheșan

În stil caracteristic m-am mobilizat pe ultimă sută de metri astfel că n-am avut cu cine să merg. Și credeți-mă că nu-i mișto să stai la 4 dimineața la ieșire din Târgu Mureș, singur, în frig, cu speranța că din cele 3 mașini la 15 minute care trec te va lua una spre Sighișoara.

Pentru cei ce vor să știe cum au decurs lucrurile la Peninsula, aveți câte un articol pentru fiecare zi pe OutInMures:

Ziua 1
Ziua 2
Ziua 3
Ziua 4

Ne vedem anul viitor când, sper că, îmi voi face și eu un plan din timp !

Etichete: , ,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.