Nimic special, din viață în general

  În ultimele două sau trei zile, nici nu mai știu exact nu am scris deloc pe blog, mai exact am vrut să scriu dar am renunțat deoarece nu sunt de acord cu scrierea de umplutură și cum am fost ocupat subiectele pe care le-aș fi abordat nu ar fi fost complete sau destul de mult dezbătute iar într-un final am renunțat să postez.

  Am tot ținut-o una și bună cu „Tema pe care o creez de la zero”, probabil mulți au ajuns la concluzia „Ăsta s-a lăsat pe tânjeală, freacă menta după colț și spune că lucrează”, ei, nu e așa, am lucrat foarte mult la aceasta și sunt foarte aproape de sfârșit. Nu am dat prea multe detalii despre temă deoarece nu am vrut să destăinui prea multe, vreau să fie o surpriză (plăcută sper) și nu va fi singura !

  Nu am prea apucat să savurez timpul liber pe care l-am avut iar principala mea activitate a fost blogul, iar concentrarea asupra acestuia m-a făcut să uit de timp astfel am ajuns să întorc ziua cu susul în jos dormind la ora patru sau cinci dimineața și trezindu-mă la amiază.

  În ultimele trei – patru zile am început să urmăresc și emisiunea lui Neamțu, o emisiune online care însumează subiectele de actualitate a blogurilor, a online-ului românesc și o voi urmări în continuare pe lângă emisiunea din fiecare Joi de la Radio Lynx „cu BobbyVoicu” care defapt este cu Alexandru Negrea și care de asemenea este una foarte bună și reușește să mă învețe ceva nou în fiecare ediție.

  Deși pe blog nu am mai scris, contul de Twitter vuiește, acolo sunt activ indiferent cât de ocupat aș fi atâta timp ce folosesc calculatorul respectiv internetul îmi fac loc și pentru un tab în browser pentru Twitter.
  După cum spuneam, deși am lipsit sunt la curent cu noutățile iar ce aduc acesta… păi nu prea multe, a murit președintele Poloniei Lech Kaczynski despre care se vorbește foarte mult și nu sunt de acord, să-i fie țărâna ușoară, e de înțeles ca oamenii din acea țară să îl plângă și să vorbească despre acesta dar nu mi se pare ok să fiu inundat de această informație care se repetă pe mail,pe Twitter,pe bloguri sau pe site-uri de știri.

  Tot între noutăți s-ar încadra discuția în care m-am implicat curând pe blogul unui puștan (zic și eu, un tip cu 1 – 2 ani mai mic decât mine), Inocentul, pe care îl credeam destul de inteligent și îl citeam frecvent. A reușit să îmi dovedească, că nu e. A scris despre o Andreea Bălan, o critică la adresa acesteia, cel puțin ea așa a perceput-o, acesta exprimându-și părerea în legătură cu banii pe care îi ia aceasta pe o cântare. S-a creat mare tam tam, Andreea Bălan a comentat în legătură cu această întâmplare pe un forum dedicat ei iar fanii au început să îi sară în cap Inocentului care la vederea reacției produse s-a dat la fund. Un lucru pe care îl detest, fie că era o critică, fie că era o glumă dacă spui că în deșert cresc trandafiri, păi în deșert cresc trandafiri chiar dacă de contrazice însuși președintele, Înțelegeți voi ce vreau să spun.

  Cam atât am adunat zilele acestea, sper să termin tema și să revin în forță cât de curând deși nu promit nimic. Vă salut.

Etichete: , , , , , ,

3 comentarii

  1. Bogdan, in primul rand chestia despre care vorbesti nu tine de inteligenta. La faza asta m-ai jignit.
    Si nu, doar ti s-a parut ca m-am dus la fund. Prin intermediul celor 2 articole mi-am dat seama ce public tinta are andreea: copii 10-12 ani. N-avea rost sa ma contrazic la nesfarsit cu ei, oricum nu castigam nimic.
    Articolul in sine era o caterinca. 🙂

  2. Ok, ai văzut ce public are, mai exact am văzut amândoi fiindcă și eu am luat parte la discuție și am fost făcut în toate felurile de racaleți de maxim 16 ani. Mie nu mi s-a părut ok ca la sfârșit când ai văzut că toți de înjură sau au ceva împotriva articolelor scrise de tine să spui că e caterincă și să se liniștească … etc. După cum am spus și în articol, dacă ai scris ceva despre Andreea, ai facut-o din proprie inițiativă și nu trebuie să îți ceri scuze. Asta cred și îmi susțin ideea :-).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.