Noutăți 26 Martie

–   Mărturiesc că mi-aș fi dorit foarte mult să particip la această ediție a RoBlogfest-ului, mai exact RoBlogfest 2010 dar nu am putut deoarece în orașul meu există foarte puțini oameni interesați de acest domeniu și numărul lor tinde spre zero. Iar cinci sau șase ore singur pe tren plus umblat de hai hui prin București, oraș pe care nu îl cunosc nu este chiar ok. Acum mi-au rămas doar regretele. În special mi-aș fi dorit să ajung la workshop-urile de la RoBlogfest la care au vorbit probloggeri precum Alex Negrea sau Bobby Voicu pe care aș fi vrut să îi ascult deoarece sunt cei mai capabili oameni care pot da un sfat în domeniul blogging-ului, un domeniu din care nu voi dispărea prea curând.

  Realitatea.net împreună cu Vodafone Romania si Mediadirect au făcut o chetă și au pus-o de un Live Streaming de la petrecerea de premiere a RoBlogfestului. Cel puțin văd pentru ce mă zgâriu pe ochi că nu am ajuns.
  Și pe twitter s-au stârnit reacții în privința Blogfest-ului și puteți subscrie la #roblogfest.

–   Am fost surprins de câte vizite am avut la subiectul cu „Crimă în Sighișoara„, care a fost foarte căutat de ieri până astăzi. Iar dacă nu ați citit acest articol vă invit să o faceți.

–   Mâine voi merge să îi urmăresc în Aristocrat Club pe cei de la Deepcentral și sunt de-a dreptul nerăbdător.

–   Astăzi a fost lansat în cinematografe pe marile ecrane filmul „Eu când vreau să fluier, fluier !” pe care îmi doresc foarte mult să îl vizionez, și sper să o fac cât de curând deoarece trailer-ul e promițător.

–   Ca ultimă idee, Dansez pentru Tine contiună și Wilmark tot nu știe să vorbească corect iar juriul a rămas la fel de f***t ca până acum de parcă ar juriza la preselecții pentru echipa națională a armatei. Au luat prostul exemplu de la Britain`s Got Talent.

Etichete: , , , , , ,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.