Nu-mi plac “lepșurile”, dați-mi în cap !

Leapșa, NOT!  Da măi, nu-mi plac „lepșurile” acestea pe care le tot faceți voi. Nu că aș avea ceva în special cu „dânsele” dar nu mi se pare corect față de cititorii mei ca tot la câteva zile să mai trag o leapșă atunci când nu știu ce să scriu. Nu mi se pare interesant să linkuiesc,să mulțumesc și să pup picelele celui ce mi-a dat leapșa.

  Am unul în listă, blogger cunoscut tipul, care are câte o leapșă nouă tot la o săptămână sau două iar „predarea” acesteia constă într-un mass pe messenger. Ce înțeleg eu din asta ? Pai înțeleg că „Luați mă de mă linkuiți și cu ocazia asta ați mai dat-o de-o umplutură” și… se știe că nu-mi place să scriu de umplutură.

  Nu mă dau pânză-n vânt căci nu am cine știe ce cititori fideli, dar ăia unul sau doi pe care îi am merită tot respectul meu și nu se cuvine să bag tot câte o leapșă ca să afle cu țârâita ba ce film îmi place ba cât port la papuc ori când m-am îmbătat ultima dată. NU, dacă vreau să știe ce filme urmăresc voi face un articol detaliat în care îmi voi expune preferințele cinematografice, numărul de la papuc este deja expus pe blog iar atunci când mă îmbăt a doua zi voi povesti în detaliu` ce și cum. Și pentru ce să lepșuiesc atunci, de ce să fiu pupincurist lingușitor ? Să trăiesc cu speranța că poate vreodată îmi va trimite și respectivul un link, să-mi fac prieteni din lepșe… mă abțin.

  O altă răgălie cu, care nu sunt de acord este articolul tip „Piesa zilei” sau… „Video-ul săptămânii” etc. Hai să stăm oblu și să gândim drept, dacă ție ți se pare ExtraSuperHai`MaiTare piesă o melodie în cursul zilei de astăzi asta înseamnă necondiționat că e piesa zilei… chiar secolului ! Adică nu contează ce cred cititorii, ce crede pulimea care ajunge pe blogul tău când ascultă piesa și își bagă prileju-n ea, ci contează doar că ție-ți place.
Nu are importanță că video-ul pe care îl recomanzi poate fi un mare nimic pentru alții așa cum pentru tine înseamnă totul în momentul respectiv.

  Când voi primi o leapșă care merită promovată, ceva ce să mă surprindă, să-mi placă și să apreciez că și cititorilor le-ar fi de folos să o citească, cu completările mele atunci o voi afișa cu cel mai mare drag.

  Ca să nu spun că-s mai treaz cu o secundă ca alții voi spune că ori sunt mai special ori am un mare defect, ăsta cu palmele în gay style peste cur de la unul la altul nu mă pasionează așa cum nu-mi plac nici „scurtele„, nu-mi place să mă murdăresc. Acum na, dați-mi în cap, nu-mi plac și gata bună !

Etichete: , , , , , , , , ,

2 comentarii

  1. n-am completat nici o leapsa si nu ma vad nici eu preluand una dar asta nu pentru ca sunt imotriva lor, ci mai degraba as putea spune ca mi-ar placea sa ma pot identifica cu intrebarile.

    asa cum spui, n-as zice nu, unei lepse in intrebarile careia sa ma pot identifica, si sa ma faca sa raspund cu drag la fiecare intrebare.

    cine stie.

  2. Sunt ok, aș fi prea dur să spun că sunt împotriva acestor metode de promovare dar nu îmi place fiindcă sunt folosite în exces pentru link to link. Atâta timp cât (așa cum zici și tu) nu mă identific cu întrebările nu merită să o completez de dragul link-ului pe care îl primesc, o greșeală față de cititori, zic eu.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.