Nu vreau să mai car încărcătorul laptop-ului

Soluția?


Am început în urmă cu trei luni să folosesc laptop-ul de firmă (un ASUS N550JK) pentru activitățile profesionale de zi cu zi.

laptop ASUS N550JK

Mai nou îl car după mine de acasă la locul de muncă – de la locul de muncă la facultate – de la facultate acasă. În ideea de a avea acces la datele de pe el și când ajung acasă, car și încărcătorul cu care a venit (încărcătorul e URIAȘ!). Bateria e încorporată și ține 2 – 3 ore de folosire intensă, însă nu e de ajuns în cazul în care am vreo urgență de care trebuie să mă ocup de acasă, iar bateria e la 50%.

Mă omoară căratul genții (am o geantă clasică de laptop, cu bretea pe un umăr) cu laptop-ul și încărcătorul în ea. Mai pun un sandwich, un suc sau alte briz-briz-uri de care am uneori nevoie și devine voluminoasă și de-a dreptul inconfortabilă.

Soluțiile ar fi următoarele:

1. Îmi mai iau un încărcător de laptop pe care îl las acasă și la care conectez laptop-ul în caz de necesitate.

2. Îmi iau o baterie externă pentru acasă (prețurile încep de undeva de la 70$ pe site-urile din afară).

3. Îmi iau un rucsac rezistent, cu două bretele, în care să încapă atât laptop-ul cât și încărcătorul respectiv brizbriz-urile – ceva mai comod. Am tot vrut să îmi iau un rucsac în care să încapă laptop-ul de 15,6 și un aparat foto cu un obiectiv, fără locuri pentru alte obiective și fără alte o mie de locașe pe care nu le folosesc – n-am prea găsit așa ceva, majoritatea sunt imense.

A doua fiind cea mai costisitoare, iar ultima cea mai puțin plăcută. Ce spuneți?

Etichete:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.