O palmă peste ceafă

  Am luat și eu o plamă de la Zoly (Leapșă) prima de altfel căci de aceea am și acceptat-o. Nu mai frec menta, vă invit să o citiți…

1. Țip de fiecare dată când îmi sar capacele ! – Țip de obicei când organizez ceva deoarece m-am învățat că românului e mai bine să îi spui de zece ori și să îți zică, că exagerezi decât să îi spui o dată și să spună că a uitat. Prin urmare când îmi sar capacele fac mai mult decât să zbier, dar asta se întâmplă rar.

2. Ascult muzică TARE !!! – Da, ascult muzică tare atunci când împrejurările îmi permit asta și când nu deranjez (prea mult căci vecinii sunt deranjați din momentul în care apăs butonul de la stație…).

3. Nu beau apa chioara ! – „Că ruginesc…” ar fi completarea mea. Adevărul e că beau foarte mult suc din acela nesănătos dar dacă nu e suc beau și apă.

4. Fumez. – Nu.

5. Sunt un plângăcios. – Chiar din contra.

6. Iubesc copii altora ! – Îi simpatizez dar nu exagerez cu iubirea aceasta.

7. N-am tatuaj și nici pierce. – Nu, dar am o gaură în urechea stângă :-)).

8. Nu beau niciodată nici un fel de medicament ! – Nu, eu le iau pe cale anală, normal că le beau.

9. Nu stiu să fluier ! – Ba știu dar nu îmi plac țăranii care se folosesc de această „calitate” în toate spațiile publice drept urmare nu mă folosesc nici eu de ea.

10. Nu beau cafea ! – Nu, dar beau 2L de Coca Cola pe zi ceea ce compensează.

  Aceasta a fost și leapșa. Prin aceasta ați aflat câteva lucruri noi despre mine dacă nu le știați. A fost cam scurtă și nu prea interesantă de aceea nu o voi transmite mai departe.

PS: Mulțumesc Zoly pentru asta, intenția contează ;-).

Etichete: , , , , ,

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.