Old Dogs, o comedie bună !

  Cu părere de rău am ajuns să caracterizez comediile văzute în funcție de numărul de râsete din perioada totală a filmului. În acest articol îmi afișam nemulțumirea față de cei ce comentează pe diferite site-uri la diferite filme fără argumente, și căutând pe internet am dat de „Old Dogs” un film care rulează pe marile ecrane din ianuarie 2010, care știam că există dar nu mi-am făcut niciodată timp să îl vizionez (până acum) deși sunt un mare amator al comediilor.

  Old Dogs, în traducere Vechi Tovarăși este un film cu John Travolta și Robin Williams în rolurile principale, un film bun care a reușit să mă stârnească. Filmul are nota 5.0/10 pe IMDb și comentariile din diferite părți au reușit să mă convingă să îl vizionez. Nu îmi place când în comentarii găsesc „excerptul” filmului de aceea nu vă voi povesti actiunea acestuia ci doar vi-l recomand (Ce ție nu-ți place altuia nu-i face) !

Etichete: , , , , ,

4 comentarii

  1. Mie mi-a plăcut și de aceea l-am și recomandat. Există și comentarii de critică dar sunt și cei ce detaliază părerea iar acea au fost singurii care au contat atunci când am hotărât să vizionez filmul.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.