Parola mea de altadata !

  Am prins și eu o zi mai relax fiindcă ieșisem de la școală la ora 12 și am venit spre casă tipărindu-mi în minte un articol pe care vroiam să-l scriu însă atunci când am ajuns am constatat că mi-a fost „spart” contul de Twitter.

  Cum am fost eu afectat de acest incident:

  • Am aflat că de-a lungul timpului mi-am făcut câțiva prieteni reali în online, prieteni care nu s-au grăbit să-mi dea unfollow atunci când puțălanu’ responsabil pentru întreaga întâmplare trimitea mesaje porcoase și care se strufocau să mă contacteze într-un fel sau altul. Mult respect doamnelor și domnilor !
  • Ca să ajungem la premisă, am aflat că parola mea de altădată nu mai e ce a fost și e ușor de spart chiar dacă eu spuneam că-i strong. Am schimbat-o și tare-s curios care o mai sparge și pe asta.

  În primul rând vreau să-mi cer scuze pentru cele întâmplate !

  N-am nici o intenție să-l promovez pe puțălanul respectiv și sper că a meritat munca, să-mi spargă contul cu vreun program gen brute-force zic, pentru 30 de minute în care (de aici sustragem informația esențială de altfel, tipul e retardat) a înjurat… A durat 20 de minute să-mi recuperez oamenii pe care îi urmăream și să-mi cer scuze.

  Acestea fiind spuse vă recomand să schimbați parolele pe care le folosiți pentru diferite servicii cu unele cât mai puternice care să combine atât litere cât și cifre !

Sursa imaginii.

Etichete: ,

7 comentarii

  1. Păi nu cât să le uiți ci cât să fie greu de depistat, trebuie stabilit un echilibru între cele două extreme zic. Până la urmă o astfel de pățanie e echivalentă cu un șut în fund iar acesta nu e decât un pas în față… :).

  2. Ai grija sa nu fii doar simpla victima a unui stealer (asta in cazul in care obisnuiesti sa salvezi parolele in browser). Pe langa asta mai sunt sansa sa fi intrat pe un link in e-mailul de la Yahoo si pe acolo sa mai ai mesaje in care iti scrie parola utilizata frecvent. 🙂

    Bine, scenarii sunt multe.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.