Să stăm strâmb și să judecăm drept:

 • Sebastian Bârgău vorbea aici despre legea care va interzice corectarea lucrărilor cu culoarea roșie, stresează elevii (am făcut mișto de asta aici). Nu de pixuri de culoare lila în dungi avem noi nevoie.

  Sistemul de învățământ e prost construit. Generația mea a învățat și citit probabil mai puțin decât generația trecută. Generațiile următoare vor fi și mai rele.

  Însă am avut în liceu și profesori cărora le plăceau să fie superiori și să-ți arate asta (probabil erau, d.p.d.v. al nivelului de cunoștințe), profesori frustrați (loc de muncă, bani, familie, dar nu mă voi opri să analizez natura frustrărilor lor), profesori de la care nu am învățat nimic. Ce vreau să subliniez este că există un echilibru între elevii din ce în ce mai needucați și profesorii care nu au stofă și tragere.

 • Strâns legat de subiectul de mai sus, la facultatea la care studiez, de anul viitor va exista o etapă eliminatorie pe baza unei scrisori de motivație. Total de acord, că-s prea mulți piariști și publicitari wanna be care n-au nici o idee ce caută acolo sau ce vor să facă după.

  Ce pățăsc cu o studentă de la PR:

  studentă la PR #1  studentă la PR #2

  Tipa e o cauză pierdută. Totuși i-am cenzurat numele că poate ajunge PR Manager la Cancan sau vreo altă publicație de top și cine știe când am nevoie de vreun favor.

 • Ofertele din Grecia sunt mai avantajoase decât cele de pe litoralul românesc, mă costă mai puțin decât 7 zile în Costinești (cu drum, cazare și toate cele). Iar litoralul românesc e foarte murdar. Din seria „planuri pe vară”.
 • Yahoo Mail e încă în top, o confirmă Facebook cu reclamele plasate în cadrul acestuia:

  reclamă Facebook pe Yahoo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *