Pizzeria Delissima din Cluj trece printr-un fel de rebranding

Pizzeria Delissima, Cluj-Napoca

Pizzeria Delissima din Cluj-Napoca trece printr-un fel de rebranding. Deoarece doresc să se diferențieze și să nu devină un „alt restaurant bun”, ci o pizzerie deosebită, aceștia au oprit momentan sistemul de livrări la domiciliu, au introdus patru blaturi proprii și patru pizza diferite în meniu, dar mai bine îl las pe Bogdan (sper să nu mă înșel în privința numelui) să vorbească despre asta:

Am fost invitat la o degustare (un fel de pișcotăreală 😀 ) a noilor preparate din meniu. Mi-am zis că ar putea fi interesant de văzut despre ce este vorba având în vedere că părinții mei au un fast food, iar eu am mai colaborat/colaborez și cu alte firme din acest domeniu de activitate, ca marketer.

Fiindcă nu îmi plac brânzeturile, deci nici mozzarela, e mai greu să-mi găsesc pizza pe placul meu – aici nu a fost cazul însă, mi-au făcut una fără mozzarela, cu blat roșu (picant) și a fost de-a dreptul delicioasă. Am servit și un desert, o brownie cu fructe și ciocolată, foarte gustoasă însă puțin sățioasă.

pizza delissima cluj blaturi pizza delissima negresa pizzeria delissima

Mobilierul, platourile pe care sunt servite preparatele, muzica și per total atmosfera creată de Pizzeria Delissima este una destinsă, stilată. Restaurantul arată foarte bine – noi am stat la o masă de jos, însă am văzut că au mese și la etaj. Personalul este foarte amabil și cu siguranță am să mai revin.

În concluzie, blaturile acelea colorate, cel roșu și cel verde, vor prinde la public și nu doar din cauza culorii, ci și din cauza gustului, care este unul deosebit. Eu nu am mai apucat să gust noile sosuri introduse în meniu, deoarece am plecat mai devreme, dar sună interesant.

Există poveste, există produse bune și inedite, iar acum au făcut și buzz în piață, nu le rămâne decât să continue munca bună și să promoveze corect această nouă organizare a restaurantului.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.