„Îmi place informatica”

  Cred că am mai spus-o, tot ce știu în materie de informatică, mai exact despre domeniul IT, am învățat singur experimentând. În clasa a-VIII-a mi s-a aprins pasiunea pentru site-uri și web și tot cam atunci am început să învăț pe cont propriu din diferite tutoriale HTML și CSS deoarece la școală ora care mă așteptam să fie cea mai frumoasă și educativă, ora de informatică, era cu totul altceva decât mi-am imaginat.

Tot singur am învățat să umblu și cu piesele unui calculator (hardware) deoarece cel de al doilea calculator al meu era un Pentium II pe care l-am tot îmbunătățit și căruia numai eu știu de câte ori i-am reinstalat windowsul.

  La sfârșitul clasei a-VIII-a am hotărât să merg la un profil de matematică – informatică, una dintre cele mai mari greșeli făcute de mine pe plan profesional și spun asta deoarece informatica din liceu m-a învățat prea puțin în domeniul care mă interesează astfel am fost nevoit să învăț totul pe cont propriu (În liceu se predă Pascal / C++ iar eu sunt interesat de partea de dezvoltare web care se predă în clasa a-XII-a însă i se acordă foarte puțină importanță deoarece puțini elevi își dau atestatul din HTMl / PHP sau alte limbaje de genul acesta).

Workaround

  Având în vedere toate acestea și ajungând la premisă, tot ceea ce am învățat am învățat pe cont propriu din diferite tutoriale și ghiduri de pe internet și tocmai de aceea sar în susținerea comunităților active care sunt hotărâte să ofere material didactic iar astăzi vreau să vă recomand forumul Workaround, un forum care se adresează tuturor persoanelor care lucrează în domeniul IT.

Etichete: , , ,

3 comentarii

 1. Salut,

  Ne face placere sa te invitam sa te inscrii in revista blogurilor pe allblogs.ro .

  Beneficiezi de promovare gratuita a blogului prin inscrierea in allblogs.ro, care are un numar mare de indexari, impartite pe categorii, ajuta la cresterea popularitatii web a blogului in algoritmii de calcul al motoarelor de cautare. Blogul devine mai popular prin afisarea de linkuri catre acesta, afisarile atragand vizitatori targhetati.
  Cu cat exista mai multe linkuri catre un web site, cu atat importanta web siteului este mai mare in „opinia” motoarelor de cautare.

  Numai bine,
  echipa allblogs.ro

 2. la mate-info se invata putina informatica in 3 ani am invatat la scoala c++ cum se afla un nr par dintr-un dir de numere,daca iti place informatica doar cu tutoriale carti,dezmenbrand pc

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.