Plec în Elveția

  În aproximativ o oră plec alături de alți douăzeci și ceva de colegi de liceu, cu autocarul, spre Elveția. Drumul va dura aproximativ 24 de ore cu tot cu opriri. E mult dar m-am înarmat cu un telefon + un iPod pline cu muzică, cărți de joc și un ghiozdan plin cu dulciuri pentru a-mi omorâ timpul.

Elveția

  Autocarul este de 50 de persoane iar noi suntem 26 dacă nu mă înșel, astfel cu excepția unuia, fiecare elev va avea două scaune pe care să se lăfăie.

  Vom sta acolo 10 zile și avem un program plin cu activități interesante. Mi-am luat camera la mine și sper să mă întorc cu cât mai multe poze și video-uri.
  Toată excursia face parte dintr-un schimb de experiență cu elvețienii care la rândul lor vor veni în România prin Aprilie anul viitor.

  I-am dat acreditarea mea la festivalul Peninsula lui Călin Crețu și el este cel care va scrie despre asta pe blogul meu (cu alte cuvinte dacă apar pornoșaguri pe blog, e vina lui 😀).

  Acum că mi-am încheiat toate afacerile pot pleca liniștit în concediul departe de casă de care parcă aveam nevoie, așa înainte de școală.

Să ne auzim cu bine !

Sursa imaginii.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.