Portal Articole – FAIL !

  În urmă cu ceva timp spuneam că m-am implicat în câteva proiecte noi, printre acestea se afla și „Portal Articole” a cărui inițiator este Dan Iavorszky. De pe Seopedia am ajuns la un dialog prin intermediul mail-ului și după o discuție mai îndelungată am devenit administrator al acestui site. Înainte de asta am stabilit detaliile site-ului, ceea ce se vrea a fi și cum va evolua.
Dan m-a asigurat că se va ocupat de campania de link building a site-ului și că vor fi mai multi editori nu numai eu și cu el (asta se întâmpla pe la începutul lunii februarie).

  Timpul a trecut și printre altele, blogul meu, tema pe care o creez, școala ș.a. am continuat să moderez articolele de rahat de pe Portal Articole, spun de rahat deoarece acolo nu există niște reguli decât ceva vag sugerat de mine iar oamenii ce postează acolo scriu parcă texte pentru grădinița X. Iar munca mea constă în corectarea gramaticală a fiecărui articol plus adăugarea aliniatelor.
  Eu am oferit câteva idei de bază pentru regulile site-ului care mă gândeam că vor fi dezbătute dar au fost urcate așa cum le-am scris eu cu mici modificări.

  Tot printr-un mail am întrebat despre cele de mai sus, link-urile spre site care se presupune ca l-ar fi urcat mai sus în rezultate și topuri și ceva administratori în plus, iar în privința administratorilor am fost lămurit cu soluția „Până una alta rămânem doar noi”.

  Întrebarea mea este CARE NOI ? Eram singurul care mișca ceva acolo de aceea am și evitat să menționez numele proiectului pe blog fiindcă nu eram sigur că va fi o reușită, că se va întâmpla ceva serios acolo.

  De aproximativ două săptămâni din cauza timpului limitat pe care îl am am încetat să moderez acolo crezând că Dan va mișca și el un deget și Portal Articole nu a fost singurul proiect pe care l-am lăsat de oparte, dar am anunțat toți deținătorii de site-uri pe care mai arunc câte un rând – două că voi avea o perioadă de inactivitate. Ei, pe PortalArticole.ro am hotărât să nu anunț nimic pentru a vedea rezultatul, și a fost exact cel la care mă așteptam…

Portal Articole - FAIL !

Dacă eu nu dau pe acolo, nimeni nu dă. E p**a… nu s-a întâlnit șmecherul cu prostul, să lucreze cineva pentru tine iar tu doar să culegi laurii nu se poate. Am crezut că e un proiect serios și de aceea m-am implicat, nu am depus un efort supraomenesc moderând câteva articole acolo dar mi-am pierdut timpul, timp care nu poate fi recuperat și care putea fi alocat unor proiecte serioase.
  O treabă de rahat și o pierdere de timp de aceea scriu acest articol fiindcă eu mi-am pierdut timpul și nu merită să o facă și alții. Voi scrie și pe Seopedia despre asta iar lui Dan i-am trimis un mail cu „retragerea” mea. În concluzie Portal Articole FAIL !

  Trebuie să existe și nereușite iar acest site este unul dintre ele, în viitor voi avea mai multă grijă în ceea ce privește proiectele în care mă implic.

Etichete: , , , , ,

2 comentarii

  1. Nu pot nega asta Cristi, dar dacă ți se spune sa aștepți puțin aștepți sî mai întrebi o dată și apoi încă o dată și dacă nu se face nimic renunți. Dan mi-a trimis un mail în care a afirmat că a neglijat proiectele în care este implicat deci am tot dreptul să îmi spun părerea. Toată „treaba” nu a fost făcută corespunzător dar eu nu aveam de unde să știu că proiectul e sortit eșecului doar fiindcă inițiatorul nu mi-a oferit un ID de messenger sau o cale de comunicare mai simplă…

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.