Portoricanii mai martalogi ca si romanii !

  Cu toate ca nu avem o situatie financiara prea buna in acest moment, am donat 50.000 de mii de euro (noi, adica romanii) celor din Haiti pentru ajutorarea victimelor cutremurului despre care s-a vorbit extrem de mult in ultimul timp.

  Voi omite faptul ca la noi stau oamenii pe strada si nu au ce manca dar de aceea nu alocam nici un buget acestora si voi intra direct in paine vorbind despre portoricanii, mai exact doctorii portoricani trimisi sa ajute victimele cutremurului care s-au pozat in ipostaze nu tocmai potrivite pentru functiile acestora. Am dat din nimicul nostru si poate unii s-au uitat suspect la suma de bani trimisa ranitilor dar altii o iau ca pe o excursie, ca pe o vacanta in Haiti si isi fac poze de pus pe FaceBook, si nu una sau doua ci 1.197 de fotografii !

  Ministrul sanatatii din Haiti a dat o declaratie de presa in care spune ca spera ca doctorii care au un astfel de comportament ar trebui sa plece din tara. Pai sa-ti bagi picioru-n ei, aia nu au destul de suferit ? Le mai trebuie si jegmanosi dinastia care sa profite pe urma detasarii, sa faca poze cu fierastraul cu care s-ar pregati sa faca o amputare ? Ei abia isi scot rudele si apropiatii de sub constructii si spera sa mai sufle iar astia se duc acolo sa bea whiskey si sa faca poze ca de revelion.

  Romanii au un mare minus pentru cei ce stau inca pe strada si carora nu le-au fost inca alocate fonduri dar prin suma minuscula pe care au donat-o au facut un bine fara sa ceara ceva inapoi, au reusit sa faca un lucru serios. Sa speram ca nu se vor ineca ca si aromanu` la mal.

Sursa, ProTv: http://stirileprotv.ro/stiri/international/doctori-cu-fierastraie-si-sticle-de-alcool-asa-salveaza-victimele-din-haiti.html.

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.