Posta romana

  Pe scurt… Poșta Română suge ! Dar asta o știm cu toții astfel că am să dezvolt puțin subiectul.

  Săptămâna trecută am câștigat „Ghidul carierei tale de Ștefan Murgeanu” pe blogul lui Florea Cristian printr-un comentariu. Acesta a trimis imediat ghidurile și vreau să-i mulțumesc prin această cale pentru promptitudine.
  Aici intervine Poșta Română, deși am primit ghidul acasă într-un timp foarte scurt îmi doresc să le pot umple frigiderul câtorva angajați ai Poștei Române deoarece plicul a ajuns la mine într-o condiție proastă. Revista e doar puțin îndoită însă plicul arată groaznic și lasă de înțeles că a fost aruncat de colo – colo.

Posta romana plic  Posta romana ghid

Întrebarea pe care mi-o pun: „Cum draci bălțați să mai folosească cetățeanu’ Poșta Română dacă voi vă bateți joc de plicurile/coletele acestora ?” dar mai important „Cum îndrăzniți să vă plângeți de salarile mizere dacă munca prestată este la fel de mizeră ?”.

  Într-o firmă sau instituție de orice fel salariul de la sfârșitul lunii este direct proporțional cu calitatea muncii prestate. Dacă jucați țurcă cu plicul meu eu nu voi mai trimite plicuri prin Poșta Română, pierzând din clienți și veniturile instituției sunt mai mic => salarii mai mici. Deștept îs bă!
  De ce nu încearcă cioflingarii ăștia să-și facă munca bine pentru a primi un salariu pe măsură ?

  La întrebarea de mai sus n-am găsit răspuns însă pot spune că Poșta Română suge fiindcă funcționarii acesteia la rândul lor… sug.

Etichete:

10 comentarii

 1. Ghidul este foarte bun, deși nu am timp astăzi nici să mă uit în oglindă m-am lăsat prins și am citit câteva pagini. Nu mai e mult și voi fi nevoit să-mi întocmesc CV-uri serioase deci este o sursă foarte bună de informații. După ce îl voi citi îl voi da și eu mai departe.

 2. E ciudat cum se întâmplă lucruri asemnănătoare unor oameni care nici nu se cunosc. Am pățit și eu una faină cu Poșta Română … am umblat vreo 2 ore prin oraș să caut un oficiu poștal…

 3. am trimis un paket din franta si lau gasit desfacut e nomal va daui injudecata corutilor
  sinteti ne seriosi in romania ca posta am sa fac o scrisoare la tribunalu ioropean sa vedem e nomal sa unblati in paketele ominiloor am a avut un latic de aur in paket si nu la mai gasi sami dati bani pe el 1200euro atita acostatnemenicilor

  1. Domnu’ Bogdan, în primul rând NOI nu suntem Poșta Română, dacă ați fi citit articolul de mai sus ați fi realizat că și noi CRITICĂM poșta română.

   Sunt curios, din cauză că locuiți în Franța (cu F mare) ați uitat să scrieți în limba maternă sau nu știați să scrieți nici când erați în România ?

 4. inainte sa comentati ar trebui sa va si documentati un pic. cazurile pe care le-ati prezentat aici se intampla si in cadrul firmelor de curierat rapid. oamenii mai si gresesc,mai si fura, isi mai fac si treaba. nu stiu cum te-ai simti tu,curat fiind,la propriu si la figurat, sa te balacareasca toti analfabetii si toti ignorantii,iar la sfarsit de luna sa pleci cu 800 de lei. eu,fiind un sugator, cum m-ai descris tu, iti spun ca ai primit cartea pe 2 lei si ambalata necorespunzator(ieftin si prost).

  1. Te simți ? Eu nu te-am descris PE TINE, am descris majoritatea iar dacă tu consideri că faci parte din această majoritate… îmi pare rău pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.