Poze de la concertul Deepcentral în Aristocrat

  A fost foarte tare concertul celor de la Deepcentral în Aristocrat Club, aceștia au intrat doar la ora două după ceasurile neschimbate și au stat puțin, puțin dar au făcut un show excepțional. Am făcut câteva poze în pauzele de dans, eu sunt chiaun așa că mă retrag…

Deepcentral in Sighisoara Deepcentral in Aristocrat Sighisoara
Aristocrat Sighisoara - Deepcentral
Concert Deepcentral Sighișoara - Deepcentral
Deepcentral live

Etichete: , , , ,

4 comentarii

 1. Salut

  Am infintat un site menit sa imi ajut semenii dupa ce am constatat ca am lucruri in casa care nu mai imi folosesc dar ar fi benefice pentru altii.
  Daca ai prin casa ceva ce nu iti mai trebuie sau ai nevoie de ceva poate gasesti aici http://doneaza.webgarden.ro/ .
  Daca ai suflet mare vrei sa iti ajuti semeni si vrei sa ajuti acest fenomen sa i-a amploare ai putea pune linkul sitelui pe siteul tau iar linkul site-ului tau il voi pune pe al meu !
  Nu uita Un gest mic pentru tine poate fi o raza de lumina pentru altii !

  Daca vrei sa facem link exceange trimite-mi un e-mail dupa ce ai pus linkul de la site-ul meu pe site-ul tau sa fac si eu acelasi lucru !
  As ramane dator daca ai putea sa faci un articol legat de acest site

 2. Pentru link EXCHANGE nu „exceange” aveai la dispozitie forumularul de contact, dar răspunsul ar fi fost același în cazul tău, nu. Nu fac schimb de link-uri cu site-uri care nu intră în sfera mea de interes, cea în care mă desfășor.

  Cât despre articol, asta se cere categoric pe mail și nici în cazul acesta nu scriu articole de promovare pentru site-uri noi deschise pe care nu le cunosc și au o vechime de câteva luni. Articolele de promovare sunt ori scrise din proprie inițiativă atunci când ceva îmi place cu adevărat ori plătite atunci când cineva mă plătește să o fac, și chiar și atunci o fac dacă nu sunt împotriva produsului de promovat.
  Este clar că nu mi-ai citit blogul și nu ști ce obiceiuri am, ce îmi place și ce nu de aceea discuția se oprește aici.

 3. Dacă vroiai link exchange aveai la dispoziție formularul de contact sau adresa mea de mail. Nu îmi plac oamenii de rahat cu abordări ciudate, credeai că băgând două link-uri în comentariu mă vei convinge ?

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.