#PRbeta Cluj – Alina Crâncău despre PR

Ultimul workshop #PRbeta a fost ținut de către Alina Crâncău (a.k.a. Florica de la TVdece) fostă crocodilă de PR la Trilulilu și actuală ocupantă a funcției de PR Online la Farmec.

Alina Crâncău - PRbeta Cluj
Alina ne-a vorbit despre PR, promovare online și cum se „măsoară pozele cu pisici”. Am discutat despre campanii și am făcut niște exerciții interesante.

Exercițiu cu Alina Crâncău - PRbeta Cluj
Aceasta ne-a împărtășit multe din experiența sa și am avut oportunitatea, ca de altfel și în cazul celorlalți speakeri, să învățăm din niște exemple practice a unei persoane aflate într-o poziție de PR.

Iar când spun „exemple practice” mă refer la faptul că ne-au fost explicate anumite chestiuni aplicate și pe Farmec.

Site-ul Farmec - PRbeta Cluj
A fost o zi plină în care am învățat extrem de multe. Alina nu a venit singură, l-a adus și pe Răzvan (a.k.a. Zicu) cu care am am schimbat câteva vorbe și m-a lămurit în câteva privințe.

Având în vedere că cu acest workshop se încheie întreg evenimentul #PRbeta din Cluj, ne-am tras și o poză de grup:

Participanții PRbeta Cluj
[divider style=”solid”/]
Trag linie și vă mărturisesc că am avut parte de o experiență excepțională, alături de oameni excepționali cu care, sper eu, voi ține legătura. Totul datorită unor oameni excepționali (știu, mă repet) ca Oltea Zambori si Cristina Putan cărora le mulțumesc pe această cale pentru oportunitatea oferită.

Sunt obosit însă sunt foarte încântat de cunoștințele acumulate în această săptămână și mă simt, sincer, mai pregătit pentru piața muncii. Aveam nevoie de un boost de genul acesta.

Etichete: , , ,

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.