Prioritati in viata de zi cu zi

  Aș vrea să aud alți oameni vorbind despre prioritățiile lor zilnice. Eu unul sunt tare obosit în ultimul timp, mai mult obosit psihic decât fizic. Nu mai am aceeași tragere să scriu pe blog deși am multe titluri în arhivă, zilele trecute am ațipit într-o oră de curs pentru prima dată în viața mea, lumea din jur mă obosește și a început să nu-mi mai pese (eu fiind o fire aprinsă, de obicei nu las nerezolvată nici o problemă) și cred că ar trebui să conștientizez care îmi sunt limitele. Forțându-mi limitele obosesc și fiind obosit pierd acele ore câștigate anterior.

  În afara școlii blogul acesta este locul unde îmi canalizez mare parte din energie, am un site căruia vreau să îi dau drumul însă mai am de bibilit la tema acestuia, astăzi mi s-a făcut o ofertă faină (să creez un magazin online, ar fi primul site de genul acesta creat de mine și mă gândesc că ar da bine la portofoliu), îmi caut timp să mai particip la câte o ieșire cu oameni din online în plus am nevoie și de câteva ore de relaxare o dată la două – trei zile.

  Lipsa unui program după care să „funcționez” se simte având în vedere că vin de la școală (la ora 14 – 15) cu un titlu de articol la care m-am gândit toată ziua iar când ajung acasă îmi ia o oră să-mi verific mail-ul, să văd ce e nou în reader, să arunc un ochi rețelelor sociale și să verific blogul iar după toate acestea articolul care părea genial cu câteva ore în urmă se întâmplă să necesite o rescriere totală.

  Nu mă plâng fiindcă îmi revin repede din această stare dar aș vrea să mă reorganizez în speranța obținerii unor rezultate mai bune.

  Fără să mai lungesc vorba apelez la voi bloggeri sau simplii cititori să-mi împărtășiți care sunt prioritățile voastre în viața de zi cu zi

PS: Mă gândeam astăzi în drumul spre casă… mai e umpic și se fac doi ani de când am început să-mi dedic timpul scrierii pe blog (în timp ce alții făceau „altceva”) iar după un număr mai mare de ani, eventual după liceu atunci când mă voi angaja mă aștept ca blogul să reprezinte un mare avantaj, numa zic.

Etichete: ,

3 comentarii

 1. Vai, cat e de personal postul asta. Prioritatea mea de zi cu zi e sa prind autobusul de dimineata cu care ma duc la scoala, apoi ar mai fi si faptul ca incerc sa nu las nici o zi fara lectura, nu stiu, momentan am o viata plina de rutina.

 2. Pai sincer, nici nu stiu cum a trecut saptamana asta, parca ieri eram in Bucuresti. Sunt cam ocupat in ultimul timp, nici nu mai am loc in agenda mea pentru blog. Am un job care imi necesita atentia ( manager ) si fac ceva ce-mi place. Ai grija cum jonglezi cu prioritatile. La mine sunt urmatoarele :

  – sanatatea si implicit sa mananc corect la orele care trebuie
  – munca ( si alergatul de colo colo )
  – masterul
  – odihna ( care e cel mai prost loc ca sa fie aici )

  Si printre toate aceste lucruri sincer, nu stiu cum de mai am timp si pentru prieteni si socializat, dar tinand cont ca in job-ul meu sa comunic si sa discut cu oameni este in fisa postului meu atunci nu ma plang !

  Sa ne citim cu bine! Puci puci puuuuuu !

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.